USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Ризики дуже високі». Зеленський допускає відмову від переговорів з Росією

29 Квітня 2022 23:41
Президент України Володимир Зеленський допустив припинення переговорів з Росією після звірств окупантів.

Про це Зеленський розповів в інтер’ю польським ЗМІ, пише ТСН.

"Тільки прямі перемовини (з Путіним, – ред.) і прямі домовленості про щось будуть виконуватись. Це моє розуміння цього процесу. Але ризики, що вони повністю закриються – будь-які розмови, вони дуже високі. Саме через ті наслідки, які РФ залишає після себе", – розповів український Президент.

Він наголосив, що російські військові скоюють одній й ті ж звірства на різних територіях України.

"Таке відчуття, що в них методичка по вбивству і вони однаково діють в тих чи інших територіях, які ми деокуповуємо. Однакові процеси, однакові формати катування, однакові наслідки", – розповів Зеленський.

Читати ще: Зеленський: «Я постарів від цієї мудрості, якої ніколи не хотів. Це мудрість, пов'язана з кількістю загиблих людей»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus