USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі погрожує зістрибнути з даху будинку через обшук квартири

5 Грудня 2017 09:43
У Києві лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі виліз на дах будинку по вулиці Костьольна біля Майдану Незалежності через обшук у квартирі, де він живе.

Про це повідомляє LB.ua.

Відзначається, що він погрожував зістрибнути. На дах будинку по пожежній драбині вже забралися рятувальники.

Як передає ТСН, наразі Саакашвілі перебуває на даху і веде перемовини з ймовірними правоохоронцями. Політик каже, що якщо до нього торкнуться, він стрибне із даху.


Генеральна прокуратура та Служба безпеки України проводять слідчі дії у помешканні, де проживає колишній голова Одеської облдержадміністрації, лідер партії «Рух нових сил» Михеїл Саакашвілі. Про це УНІАН повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

«Проходять у нього обшуки, наш підрозділ (СБУ, – ред.) супроводжує слідчі дії», - заявила вона.

При цьому із власних джерел виданню стало відомо, що обшуки проводяться у рамках справи щодо фінансування мітингів, організованих партією Саакашвілі в Києві, представниками колишньої влади.

Як повідомлялося, у київській квартирі екс-губернатора Одеської області і лідера Руху нових силМіхеїла Саакашвілі відбуваються обшуки за адресою Костьольна, 7/32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фарид Показати IP 5 Грудня 2017 09:54
Для чого піарити NewsOne?
123 Показати IP 5 Грудня 2017 10:13
орел хоче літати?
олег до фарида Показати IP 5 Грудня 2017 10:57
чим тобі не подобається даний канал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus