USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Саакашвілі порадив президенту задуматися про відставку

17 Жовтня 2017 13:48
Учасники акції «Всеукраїнський збір» будуть вимагати відставки президента Петра Порошенка, якщо їхні вимоги не будуть виконані.

Про це оголосив один із організаторів Міхеїл Саакашвілі, передає Gazeta.ua.

«У нас конкретні вимоги: антикорупційний суд, нове виборче законодавство, зняття недоторканності депутатів. І всі нитки йдуть знову «туди». Якщо до кінця дня ці люди не приймуть жодного рішення на благо народу, ми повинні подумати про наступну вимогу. Ми повинні зрозуміти, що нічого вже в країні на краще не зміниться. Ми за ці три роки могли зрозуміти: поки є Порошенко - не буде прогресу. Поки є Порошенко - не буде боротьби з корупцією. Поки є Порошенко - будуть злидні, приниження, еміграція молоді, падіння престижу Укараїни, розкрадання грошей, в тому числі, які виділялися на війну... Якщо сьогодні Порошенко не почує і спробує виграти час... закликаю киян після робочого дня прийти сюди і вимагати, щоб Порошенко подумав про залишення зі своєї посади", - сказав Саакашвілі.

Він наголосив, що це не ультиматум, а порада президенту.

Як повідомлялося, 17 жовтня у Києві розпочалася акція за участю різних політичних сил та громадських організацій з вимогами скасувати депутатську недоторканність, створити Антикорупційний суд та внести зміни до виборчого законодавства. За різними оцінками, на мітинг вийшли від двох до десятьох тисяч осіб. На мітингу присутні прихильники "Батьківщини", активісти "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка, "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі, а також представники об'єднання "Самопоміч".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus