USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Саакашвілі затримали в квартирі колишнього глави МВС Луганщини

9 Грудня 2017 09:29
Лідер "Руху нових сил" був затриманий в квартирі колишнього глави ГУНП Луганської області Юрія Покиньбороди.

Про це повідомляє Українська правда.

Полковник Юрій Покиньборода, в квартирі якого був затриманий Саакашвілі, є співробітником правоохоронних органів з 1995 року. У 2015 році він був призначений главою ГУНП Луганської області і з травня 2016 року залишив цю посаду.

Сам Покиньборода опублікував відеозвернення на своїй сторінці в facebook, в якому підтвердив арешт Саакашвілі в його квартирі.
При цьому Покиньборода заявив, що його мали заарештувати разом з Саакашвілі, але цього не сталося. Водночас, у квартирі колишнього чиновника МВС провели обшук.

"Я мав за законом поїхати разом з Міхеїлом Саакашвілі в СІЗО, але мене не затримали, склали протокол обшуку. Дали мені акт вилучення речей, які вилучили у мене в квартирі, але не затримали", - розповів Покиньборода.

У зв'язку з цим полковник заявив, що його хочуть підставити, зробити винним в арешті Саакашвілі, для того щоб відвернути увагу від тих, хто повідомив правоохоронцям про місце перебування лідера РНС. При цьому Покиньборода припустив свій подальший арешт і висловив побоювання за своє життя.

"Я буду проводити власне розслідування ... і якщо зі мною щось трапиться, значить я вийшов на правильну фінішну пряму ... Зараз я залишився на волі лише тому, що вони розраховують на те, що мене хтось прибере у помсту за арешт Міши", - заявив він.

Покиньборода запевнив, що він не має відношення до арешту Саакашвілі.

Як відомо, ввечері 8 грудня правоохоронці затримали лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку, де він оголосив голодування.

Як уточнила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, йому інкримінують порушення за ч 2. статті 256 - "Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності".

У ГПУ заявили, що слідчі дії із затриманим відбувалися за присутності його адвокатів. Прокурори клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу для Саакашвілі у вигляді домашнього арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Борода Показати IP 9 Грудня 2017 09:37
То що ж той Міха у тебе в квартирі робив?. Вітром задуло.
1111 Показати IP 9 Грудня 2017 10:36
Таким образом, чтобы Порошенко уже не делал он обречен и в эту ловушку он загнал себя сам. Жадность, коррупция, преступления против собственного народа, нажива на армии и войне, постоянное вранье сплотили против олигарха не только западных но и украинских политиков. Кроме этого произошел серьезный раскол в силовых ведомствах.
1111-му Показати IP 9 Грудня 2017 11:28
Порошенка є за що критикувати, але не так, як це роблять путінські тролі. Цей коментар зроблено не з метою вирішення проблем, а їх загострення. Бо український народ в кінцевому результаті має поміняти чинного на кращого і більш європейського, а не на додоноподібного, за зразком Молдови. Не варто гратись загальними фразами. Якщо вкрав – то скільки, де і як йому це вдалось. Останнє є головнішим, бо не усунута причина є основою продовження. В Європі теж крадуть, але вчасно виявляють і належним чином карають. Так і в нас має бути, а не як в путляндії: одні мають право красти, а інші не мають. В цивілізованій країні одностайних силових органів не повинно бути. Одні мають стежити за іншими, чим запобігати використанню службових можливостей на власні потреби.
володя згоранский Показати IP 10 Грудня 2017 19:15
Команда Пети дана "ФАЗ"!И СОБАКИ ПОБИГЛИ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus