USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сам здався поліції: в Луцьку судять закладчика наркотиків із Черкас

31 Березня 2024 12:58
Приїхав із Черкас до Луцька на три тижні, знаходив закладки з канабісом, амфетаміном і PVP, розфасовував наркотики та заново розкладав. Обвинувачений у зберіганні та збуті наркотиків сам здався поліції.

Справу продовжують розглядати в Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Обвинувачений нині під домашнім арештом у Черкасах, тому до судового засідання долучається через режим відеоконференції. Свою вину чоловік визнає.

«Я займався кримінальною діяльністю. Займався розкладанням наркотичних і психотропних речовин. Зберігав із метою збуту в особливо небезпечних розмірах», – сказав обвинувачений Віктор.

Його затримали з закладками 30 червня 2023 року. Чоловік сам здався правоохоронцям.

На судовому засіданні він розповів, як збував наркотики: «У згортках, замотаних ізолентою, розкладав у землю. Потім фотографував і викладав в інтернет. Місця були позначені на фотографіях, які робив».
Читати ще: Засудили до дев’яти років тюрми: лучанин оскаржує вирок за збут наркотиків

Прокурор нагадав, що згортків із закладками обвинувачений наробив на 28 епізодів, а на 29-му Віктора затримали. В нього знайшли амфетамін і PVP, зокрема 16 полімерних пакетиків із психотропною речовиною PVP та 40 пакетиків із амфетаміном.

Обвинувачений розповів, що сам наркотики знаходив як закладки, розфасовував їх і згодом повторно розкладав. Загалом у Луцьку провів близько трьох тижнів.

Прокурор наполягав, аби обвинуваченому присудили дев’ять років за ґратами з конфіскацією майна. Натомість захисниця Віктора – за те, щоб чоловік відсидів п’ять років. Мовляв, свою вину визнав, допомагав слідству, показав, де розкладав закладки, та донатив на ЗСУ.

На початок квітня запланували останнє засідання в цій справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus