USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали іноземця, який у Луцьку збував наркотики

29 Жовтня 2015 13:44
За збут наркотичних засобів чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали оперативну інформацію про те, що іноземець на території обласного центру займається збутом наркотиків. Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час проведення оператвиних заходів, правоохоронці задокументували протиправну діяльність наркоторговця. Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків здійснили низку оперативних закупівель внаслідок чого, під час збуту наркотиків, затримали 27-річного громадянина однієї з країн Африки.

Чоловік навчався у місцевому виші. За сумісництвом приторговував наркотиками – марихуаною. За протиправною діяльністю наркоторговця оперативники спотстерігали протягом трьох місяців.

– Працівники ВБНОН УМВС України у Волинській області задокументували протиправну діяльність іноземця, студента одного з навчальних закладів Луцька, який протягом тривалого часу вчиняв злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, а саме марихуани, – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк. – Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зараз у справі призначили низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Таня Показати IP 29 Жовтня 2015 14:44
Тоже мені наркотик, в багатьох країнах легалізовують а тут...ех
Лана до Таня Показати IP 29 Жовтня 2015 15:51
Їдьте собі в іншу країну і куріть наркотики, а у нас свої закони і своє життя і потрібно їх дотримуватись.
Legalize до Лана Показати IP 30 Жовтня 2015 02:16
Ви напевно з всіма нашими законами погоджуєтесь? нічого не треба змінювати? Просто нашому "духовному" суспільству краще зранку пивка бахнуть або чєкундєя приняти, а що, це з не наркотик. А потім дитину свою за 2000грн продати. або просто сумочку зірвати, на 0.5 хватить. Я в кафешопі в Нідерландах був, так там люди вечорами в затишній атмосфері курили і книжкі читали. Наркомани кончені.
апів до Legalize Показати IP 30 Жовтня 2015 12:20
в нас і в нідерландах різний рівень культури та виховання
Анонім до Таня Показати IP 29 Жовтня 2015 16:14
Ти, Танька, образу на "крокодил" переходь, чого довго мучитись. Як там подібні до тебе кажуть :" В цьому житті треба все попробувати". Спробуй, злови " кайф"
Любі свині Показати IP 29 Жовтня 2015 15:16
Ага. Побільше чорнож....х сюди - ще не це буде....
ККК Показати IP 29 Жовтня 2015 15:33
Ну ну, що буде як ще більше цих смуглявих студентів сюди приїде...Така їх натура,ще захлинетеся від своєї толерантності.
Стелла Показати IP 29 Жовтня 2015 16:28
А що наркоту збувають в нас тільки чорношкірі????? Народ, схаменіця! Чорношкірих в далекому поліссі нема , а наркоти там хватає!!
Таран до Стелла Показати IP 29 Жовтня 2015 18:17
Ахахаха
33 квартал до Стелла Показати IP 29 Жовтня 2015 18:44
Правильно сказала,а еще больше уверен,что это просто шестерка,,...
Legalize Показати IP 30 Жовтня 2015 02:07
а от поясніть мені чим наприклад трава гірша за алкашку яка продається на кожному кроці? Накурені від цирозу вмирають, постійно створюють дтп, крадуть, влаштовують мордобої, ведуть себе як бидло? Є лише стереотип що трава це наркотик -> значить нізя. Серед моїх знайомих книголюбів ніхто після травки не почав вживати справжні наркотики. Краще курити і літати чим бухати і повзати.
справедливість Показати IP 30 Жовтня 2015 03:01
Ще нам тут нехватало ГЕТТО!!!
Роман до справедливість Показати IP 30 Жовтня 2015 08:31
тут давно вже гетто
Вік-1 Показати IP 30 Жовтня 2015 10:33
Бля...... Скотланд-Яр отдихаю.... Раскрили преступленія ВЕКА..... МАРІХУАНА.. ахахахха.... ТРАВА НЕ НАРКОТИК...... У Тубдиспансері варять ширку, в нічному клубі ОПЕРА барижать феном і іншими порошками -- а тут зловили чорного із травою)))))) Ну, єбята -- ну, це вже не смішно.... Хочете боротися із наркотиками завітайте на діско (В ПРИНЦИПІ) будь-яке...... і позакривайте тих хто у Луцьку варить ширіво...... А ви смішите людей..... Свободу Анджелі Девіс!!!
Наталія Показати IP 21 Листопада 2015 22:49
Я вам скажу, що в нас в Луцьку з'явився новий наркотик від якого вже сім хлопців вмерло відразу як вони його скурили, замовляється через інтернет. Тільки наша міліція забороняє про це говорити, писати в новинах і в газетах , а хто вижив то робиться таке, що людина стає одержима сатаною ....виє, стогне, викручується, б'є себе, кусається.В нас просто вчора родич з друзями покурив цю гидоту і ми стали свідками, що з ним робилося потім.Була підключена Самооборона Майдану , швидка і міліція. П'ять чоловік його немогли втримати поки ми його довезли до лікарні. Слава Богу лікарі відкачали.Що за наркотик міліція вже знає, тільки по телевізорі заборонено розповідати про ці випадки.Скільки ще має вмерти тих хлопців, поки вони знайдуть звідки воно взялося в нас в Луцьку. Ці всі смерті за останніх півтора тижні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus