USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Самопоміч» і Тимошенко збираються покинути коаліцію, – ЗМІ

16 Лютого 2016 21:45
Фракції Юлії Тимошенко "Батьківщина" та "Самопоміч" Андрія Садового найближчим часом оприлюднять заяву про вихід з коаліції.

Про це depo.ua повідомили власні джерела у Верховній Раді.

До слова, декілька днів тому у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Тимошенко пропонувала Садовому вийти з коаліції. Про це "Українській правді" повідомило джерело у "Батьківщині".

"Тимошенко, наскільки я знаю, телефонувала Садовому з пропозицією виходити з коаліції, але той відмовився", – розповів співрозмовник.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що фракція не може вийти з коаліції, бо її не існує, - повідомляє Еспресо.TV. На питання журналіста щодо можливості виходу "Батьківщини" з коаліції після невдалого голосування парламенту за недовіру Кабінету міністрів, Юлія Тимошенко відповіла:

"Не можна вийти з того, чого не існує. Сьогодні абсолютно чітко зникла ця формальна, так звана демократична коаліція, якої насправді не існувало", - зазначила вона.

Окрім того, стало відомо, що фракція "Батьківщина" відкликає з Кабінету міністрів України міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, Верховна Рада не прийняла постанову про відставку уряду."За" висловлення недовіри Кабінету міністрів проголосували 194 депутатів при необхідних 226.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кріс Показати IP 17 Лютого 2016 08:15
У одних главные полушария защищены черепом, у других - штанами. Пока в менталитете народа сидит Закон джунглей, любая Конституция бессильна.
Риба Показати IP 17 Лютого 2016 08:39
В словосочетании "народный депутат" чувствую какой-то подвох...
ВИБОРЕЦЬ Показати IP 17 Лютого 2016 13:43
Фракція пані ЮЛЬКИ--це троянський кінь у Верховній Раді з самого початку.. Туди ій дорога. Спить і мріє про дострокові вибори до ВР. а йде ж -війна. ДАЛІ народ розбурхувати і довалювати гривню ...ХІБА це виважена політика 7
коля Показати IP 17 Лютого 2016 13:52
Є пропозиція щоб ТИМОШЕНКО в АТО відправила свого чоловічка -бізнесмена і доцю- лахудру. В англіі добряче нагулялася з тим здоровилом співаком чи музикантом. А де гроші візьме на вибори 7 Ага--згадав. З НАШИХ КИШЕНЬ.. Бо з липня вже даватимуть згідно нового Закону І
СПОСТЕРЕЖЛИВИЙ Показати IP 17 Лютого 2016 14:01
скажіть мені .... чого міністр від САМОПОМОЧІ не покинув в уряді Яценюка свій пост..а партія стала обніматися з Ю. ТИМОШЕНКО. багато хто вже повірив був у САМОПОМІЧ. Атепер як бути... ВСІ ВОНИ ОДНЕ КОДЛО. ПРО бабло тільки думають а не про нас.
лучанин Показати IP 17 Лютого 2016 14:09
А куди тепер піде Юлія ВУСЕНКО 7 Вона в Романюка у міській раді здається ввід Самопомочі . іі посада-- секретар. дуже важлива.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus