USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Самотній волинянці для життя потрібний кардіостимулятор

28 Травня 2018 10:26
У Луцьку просять у всіх небайдужих людей допомогти самотній літній жінці, яка перебуває у Луцькому геріатричному будинку та потребує встановлення кардіостимулятора, пише Волинська правда.

«Доброго дня! Звертаюся до небайдужих людей з проханням допомогти одинокій жінці, яка перебуває у луцькому домі пристарілих. Близько місяця назад вона потрапила в реанімацію, де їй було встановлено тимчасовий кардіостимулятор (безкоштовно). В серпні потрібна повторна операція з встановленням постійного кардіостимулятора (в-ва Німеччина), що буде коштувати від 18 000 грн + ліки і лікарня, інакше людини просто НЕ СТАНЕ. Оскільки залишок від пенсії люди в пансіонаті отримують в розмірі близько 250 грн, для неї це нереальна сума», – йдеться у дописі у Фейсбуці.

Директор геріатричного будинку Алла Гнатюк у коментарі журналістам підтвердила, що ця жінка дійсно перебуває у стінах установи і потребує кардіостимулятора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ігор луцький Показати IP 28 Травня 2018 14:30
Напевно треба дати номер рахунку?
Петро БПП Показати IP 28 Травня 2018 15:38
А може влада допоможе. А потім гарну рекламу собі зроблять. 18 тисяч гривень - це ж не гроші на сьогоднішній день для тих , у кого зарплата удвічі більша.
Хватить партій Показати IP 28 Травня 2018 19:15
Партіям виділен 84 млн. Грн за січень- березень 2018 з бюжету народу-- платників податків, на зарплати і оренду офісів... Бпп, народний фронт , ляшки батьківщина.... Самі не можуть нажертися , то не партіі, то купа лінивих і брехливих паразитів- члени і членкині надоїли і забрехалися і закралися,...
Ghjcnj ljgjvjunb Показати IP 28 Травня 2018 21:54
Скинулися хлопці на сесії обладміністрації по тисячі , для них це легко , просто і буде приємно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus