USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

SAMSUNG Electronics представляє на українському ринку перший у світі плазмовий 3D-телевізор

1 Вересня 2008 18:03
SAMSUNG Electronics представляє на українському ринку перший у світі плазмовий 3D-телевізор – модель серії 470 із діагоналлю екрана 50 дюймів. Новинка здатна відображати тривимірні зображення у 3D-відеоіграх і фільмах. Про це повідомляють 1 вересня «Волинські Новини».
За інформацією молодіжного сайту Камінь-Каширської молоді Еквадор, власники такого телевізора зможуть у власній вітальні переглядати динамічні 3D-зображення, раніше доступні тільки в спеціальних кінотеатрах або парках розваг. Щоб насолодитися тривимірними іграми та фільмами на екрані цього телевізора, необхідно підключити до нього комп’ютер і одіти 3D-окуляри, спеціально випущені для нового пристрою компанією SAMSUNG.
Крім підтримки тривимірних ефектів, плазмовий 3D-телевізор серії 470 має цілу низку передових технологій, які виводять якість зображення на новий рівень. За рахунок удосконаленої панелі Black Panel і нової технології Cell Light Control, яка підвищує глибину чорного кольору, плазмовий 3D-телевізор забезпечує просто неймовірний рівень контрастності – 1 000 000:1.
Технологія Filter Bright підвищує реалістичність зображення, усуваючи відблиски. Для цього вона блокує зовнішнє та максимально пропускає внутрішнє світло, яке виходить від лампи підсвічування.
Процесор оптимізації зображення Dnie+ (Digital Natural Image engine+) зменшує зовнішні перешкоди, підвищує контрастність, насиченість кольорів і чіткість відео, забезпечуючи природність картинки на екрані.
Завдяки попередньо встановленим режимам «Спорт», «Фільми» та «Ігри» – оптимальні настроювання відео можна встановити лише кількома натисканнями на пульті дистанційного управління. Вдосконалені функції енергозбереження дозволяють скоротити енергоспоживання телевізора на 50 % порівняно з аналогічними традиційними моделями.
Не залишився без уваги і дизайн новинки. Вишукані контури телевізора створюють відчуття розкоші, а динаміки, сховані у нижній частині моделі, забезпечують глибоке та насичене звучання, не порушуючи цілісність дизайну.
Одночасно з випуском плазмового 3D-телевізора SAMSUNG Electronics підписав угоду про поставки 3D-контенту та спільну маркетингову діяльність із компанією Electronic Arts – найбільшим розробником ігор. Electronic Arts має у своєму активі такі ігрові бестселери, як Sims, продані тиражем більш ніж 100 мільйонів копій в усьому світі, серію гоночних симуляторів Need for Speed, спортивний хіт Madden NFL тощо. У рамках угоди Electronic Arts поставлятиме контент для плазмових 3D-телевізорів SAMSUNG.
Що стосується ринку відео, то нині провідні кіностудії або вже представили свої 3D-фільми, або готовлять їх до випуску. В сегменті ігор для ПК більшість продуктів, доступних у продажу, уже підтримують 3D.
Орієнтовна роздрібна ціна плазмового 3D-телевізора з діагоналлю 50 дюймів становить 13 990 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus