USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Санкційний список Кремля» редагувався на Банковій», – Ігор Коломойський

2 Листопада 2018 07:00
Відповідаючи на питання, чому Ігоря Коломойського немає у списку санкцій Кремля, бізнесмен припустив, що введення Російською Федерацією санкцій проти ряду українських громадян і юридичних осіб узгоджувалося з українською стороною.

Про це повідомляє УНІАН.

«Мені здається, цей список редагувався на Банковій (в Адміністрації президента, - ЗМІ)», - заявив він. – «Можу сказати, хто входив до редакційної колегії, яка працювала з цим списком: Порошенко, Рожкова, Пасенюк, Кононенко, працював листоношею Медведчук. Порошенко особисто викреслив мене, давнього ворога Путіна, зі списку, щоб показати нашим американським партнерам, що я нібито став агентом Кремля».

Коломойський також звернув увагу на те, що в список потрапив особисто Віктор Пінчук і багато його активів - медійна компанія StarLightMedia, не дуже великий банк Кредит-Дніпро та інші. «На мій погляд, це викликано тим, що відносини Порошенка і Пінчука зіпсувалися, про що свідчать регулярні наїзди на адресу останнього з боку Банкової та Інститутської».

Як повідомлялося, 1 листопада, Росія запровадила санкції проти 322 громадян і 68 компаній з України. У відповідній постанові уряду РФ йдеться, що вона спрямована «на протидію недружнім діям щодо російських громадян і юридичних осіб з боку України і на нормалізацію двосторонніх відносин». При цьому уряд РФ залишає за собою право скасування запроваджених спеціальних економічних заходів у разі скасування Україною обмежувальних заходів, запроваджених щодо російських громадян і юридичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цитую: Показати IP 2 Листопада 2018 10:55
"все це затівалося для того, щоб НЕ внести у ці списки Порошенка (та Roshen) і, таким чином, поставити Президента на один щабель з такими одіозними фігурами, як Бойко, Новинський, Ахметов тощо, яких теж санкції не торкнулись." Кажете - Путін у вибори не вмішується?
Степан (Крымчанин) до Цитую: Показати IP 2 Листопада 2018 12:58
Ще як втручається. А назвіть державу яка не намагається вплинути на свою користь у вибори у сусідів. Це було, є, і буде.
А назву. до Степан (Крымчанин) Показати IP 2 Листопада 2018 22:16
Україна
скептик Показати IP 2 Листопада 2018 13:45
ці понти із санкціями зі сторони парашки розраховані на те, щоб Україна скасувала санкції проти неї. тоді парашка звернеться до США і до Євросоюзу про скасування санкцій проти себе
Степан (Крымчанин) до скептик Показати IP 2 Листопада 2018 15:35
Наівний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus