USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Санстан Ковеля керівництво міста взяло під особливий контроль

11 Лютого 2009 15:36
Питання  наведення належного санітарного стану у місті взяло під особливий контроль керівництво відділу комунального господарства виконавчого комітету.  До цього спонукали факти недбалого  прибирання прибудинкових територій  житлово-комунальними підприємствами. Про це 11 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією Ковельського міськвиконкому, про ці та інші аспекти виробничої діяльності  комунальних служб  йшлося на нараді у заступника міського голови Володимира Бойка. З-поміж важливого проаналізовано нинішній фінансовий стан комунальних підприємств, оперативність реагувань на звернення ковельчан, хід робіт із водовідведення, вуличного освітлення, ремонту доріг, встановлення дорожніх знаків, каналізаційних люків, облаштування прибудинкових дитячих майданчиків.
 
Керівники РЖКП №1 та РЖКП №2 Микола Мартинюк і Леонід Власюк розповіли про хід робіт із ремонту балконів багатоповерхівок. За результатами  обстежень на початок минулого року реконструкції підлягало півтори сотні балконів. На сьогодні їх відремонтовано майже третину.
 
На засіданні комунальники заявили про  наміри долучитися до міської акції з перерахунку одноденного заробітку на будівництво поліклініки. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 15:55
Перечитайте уважно заголовок, прихильник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus