USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Санстанція оштрафувала школу через відсутність меню

7 Жовтня 2011 14:04
Протягом вересня працівники Ківерцівської районної санітарно-епідеміологічної станції перевірили 80 об’єктів народного господарства, на яких виявлено 19 порушень санітарного законодавства – на порушників накладено штрафів на 2 159 гривень.
Про це інформує прес-служба Ківерцівської райдержадміністрації.
За недотримання перспективного меню накладено штраф на кухаря загальноосвітньої школи. Також інспектори районної санітарно-епідеміологічної станції оштрафували ще й директора школи та керівника дитсадком за невиконання пропозицій епідеміологів,які унеможливлюють антисанітарію в місцях дозвілля дітей.
Накладено штраф на директора друкарні за те, що той проігнорував вимогу про обов’язковий медичний огляд працівників типографії.
За непроведений благоустрій притягнуто до адміністративної відповідальності технічного директора ВАТ «Цумань».
До адміністративної відповідальності притягнуто й начальника АЗК, бо його працівники не пройшли медичний огляд. До всього,керівник досі не спромігся організувати підлеглих для благоустрою прилеглої території.
Іще 12 штрафів накладено на підприємців району за невиконання пропозицій районної санітарно-епідеміологічної станції, не проведений благоустрій територій, несвоєчасне проходження працівниками медичних оглядів, порушення правил особистої гігієни, недотримання санітарних вимог.
Довідково:
Санітарна служба в Ківерцівському районі створена в 1944 році. На цей час в Ківерцівській СЕС працює 12 лікарів, 32 середніх медичних працівників.
Основними відділами СЕС є санітарний та епідеміологічний, у складі яких функціонують лабораторії: бактеріологічна, хімічна, радіологічна, паразитологічна.
Також є такі оперативні підрозділи: епідеміологічне відділення, дезінфекційне, профілактичної дезінфекції , паразитологічне, харчової, комунальної, гігієни дітей і підлітків та промислової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus