USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

САП буде просити суд відсторонити Труханова з посади

18 Лютого 2018 23:18
Спеціалізована антикорупційна прокуратура завтра, 19 лютого, направить до суду клопотання про відсторонення від посади міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Про це повідомив глава САП Назар Холодницький, передає «Думская».

Чому цього не зробили раніше, прокурор не уточнив.

Нагадаємо, 15 лютого Солом'янський суд Одеси відмовився задовольнити клопотання САП про укладення Труханова під варту з можливістю внесення застави в розмірі 50 млн грн і звільнив його під особисту поруку нардепа Дмитра Голубова.

Нагадаємо, очільнику Одеси Геннадію Труханову і трьом його підлеглим 13 лютого НАБУ заочно оголосило підозру. Тоді всі фігуранти справи перебували за кордоном. 14 лютого Геннадія Труханова та його заступника Павла Вугельмана затримали в аеропорту "Борисполя".

За інформацією НАБУ, одеські високопосадовці вкрали багато. Йдеться про купівлю приміщень заводу "Краян" за завищеними цінами нібито для потреб міської влади. НАБУ чекає одеського мера уже давно і підозрює не лише в цій справі. Імовірно, він розкрадав кошти місцевого бюджету на реконструкції автодоріг та разом з поплічниками хотів нажитися на ремонті Одеського аеропорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus