USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Сашко Положинський готує збірку пісень ліричного змісту

15 Січня 2009 13:47
Лідер гурту «Тартак» лучанин Сашко Положинський готує збірку вітчизняних виконавців, куди збере пісні ліричного змісту. Про це 15 січня повідомляють «Волинські Новини».
Сам тартаківець у цьому збірнику щонайбільше візьме участь у записі лише одного награння, а так диск буде без його читки – Сашко  виступає суто як упорядник платівки. За інформацією сайту «Український формат», наразі він сам не знає, скільки точно диск матиме пісень і якою буде його остаточна назва. Але музикант може впевнено перелічити стрижень майбутньої плити – це пісні виконавців, записи яких вже готові: «Фарбований Лис», «Весняний Галас», Лера Калужська (засвітилася також під і під творчим іменем Паніка), «Н.Три», «Бажана», «Мотор’ролла», «Пропала Грамота», «Ті, Що Падають Вгору», «Леся Герасимчук і Королівські Зайці».
«Я вже довго слухаю ці пісні, вони постійно в мене крутяться вдома. І як на мій смак, збірка виходить дуже класна. Не можу дочекатися, коли ми вже допишемо усі пісні, аби збірка була повністю готовою до випуску», – розповів Сашко Положинський.До цього товариства нещодавно також долучилися ще і земляки Сашка – луцька «Флайzzzа» з піснею «Шуруй Звідси!», яку обрав головний тартаківець. Допомагає Положинському створювати доброякісне звучання відома мистецька спілка, що згуртувалася довкола студії «Кофеїн».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus