USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко хочуть виключити з комітету з питань нацбезпеки

15 Грудня 2016 15:44
Нардепа від фракції «Батьківщина» Надію Савченко хочуть виключити з комітету Ради з питань національної безпеки і оборони.

У парламенті збирають підписи під постановою про виключення народного депутата Надії Савченко зі складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Ігор Мосійчук.

«Щойно разом з колегами з різних фракцій підписав проект постанови Верховної ради України про виключення Надії Савченко (фракція "Батьківщина") з складу Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони. Наполягатиму, щоб ця постанова була розглянута на найближчому засіданні парламента», – зазначив він.
Як повідомлялося раніше, народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 15 Грудня 2016 16:07
Позбавте краще званя герой українського народу
Лучанка Показати IP 15 Грудня 2016 20:15
Покласти в дурдом а потім депортувати в Росію разом з Юлькою. Це дві С&ки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus