USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Візит Савченко в ОРДЛО був спланований її кураторами, - Геращенко

26 Лютого 2017 10:02
Візит Надії Савченко в тимчасово окуповані райони Донбасу був ретельно спланований її російськими кураторами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Антон Геращенко.

З його слів, перед Савченко була поставлена мета незаконно перетнути лінію розмежування, в обхід пунктів пропуску. Це було зроблено, аби показати всім, що хто завгодно може в’їхати на окуповану територію, минаючи позиції українських військових.

У зв’язку із цим нардеп вимагає покарати Савченко за незаконний перетин лінії розмежування.

«Повинні бути складені протоколи про адміністративне правопорушення - незаконне перетинання лінії розмежування. А суд має визнати їх порушниками встановленого порядку. Причому депутатська недоторканність тут не має жодного значення», - заявив депутат.

Також Геращенко вважає, що всі відомства мають зробити серйозні висновки щодо контролю за переміщення осіб у зону АТО. Тому що, коли Савченко пересікла лінію розмежування полями, то це можуть зробити і інші. А в їхніх автомобілях може бути все, що завгодно, зокрема, зброя чи гроші для терористів.

«Про те що Надія Савченко і супроводжуючі її особи вже переправили на окуповану територію Донбасу насправді в цей раз, ми вже ніколи не дізнаємося…», – підсумував Геращенко.
Нагадаємо, 24 лютого бойовики заявили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну «ДНР», щоб відвідати українських військовополонених.

Як інформує УНІАН, 25 лютого народний депутат (позафракційна) Надія Савченко побувала в Макіївці для того, щоб відвідати в одній з виправних установ українських полонених. Своєю чергою, бойовики "Донецької Народної Республіки" після візиту депутата Верховної ради України Надії Савченко в макіївську колонію сподіваються отримати доступ до ув'язнених прихильників терористичної "ДНР".

Народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров негативно висловився щодо поїздки позафракційного депутата Надії Савченко до окупованого Донецька, наголосивши, що не можна розтягувати по шматочках єдину політику держави.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що поїздка Савченко до бойовиків на Донбасі - робота на шкоду Україні.

"Те, що вона поїхала до бойовиків і каже, що ризикує життям, це лукавство. Сьогодні спекулювання і гра на звільнення наших хлопців нічого не змінить. Обійми, легітимізація бойовиків нічого доброго депутату не приносить. Це робота на шкоду Україні", - заявив Жебрівський.

Також Жебрівський не виключив можливість того, що Савченко винна у держзраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Лютого 2017 10:07
одне слово диб..ли!!!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2017 10:15
Геращенко переживає, що Савченко за пару місяців може зробити те, що Харант за 3 роки не спромігся!
Сераховичі Показати IP 26 Лютого 2017 10:17
Це ті самі "куратори" що " підривали" самого Геращенка та " викрадали" Ганчаренка ...
123 Показати IP 26 Лютого 2017 11:35
И тут всунул пятак свой... Антон штопанный!
51 омбр(розформ) Показати IP 26 Лютого 2017 15:27
І ці куратори присвоїли їй майора і героя України за ато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus