USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко продовжили арешт до Нового року

25 Жовтня 2018 17:48
Шевченківський райсуд Києва продовжив до 30 грудня термін арешту народного депутата Надії Савченко. Нагадаємо, що політика підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

Про це повідомляє "Громадське".

Раніше адвокати Савченко заявили, що їм не надали достатньо часу і можливостей для ознайомлення з матеріалами справи. Після того, як захисникам нардепа відмовили у відводі судді, адвокати не з'явилися на продовження засідання і суд перенесли на 25 жовтня.

Зазначимо, що Савченко перебуває під вартою із березня 2018 року.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що слідство встановило організатора державного перевороту у справі Надії Савченко та Володимира Рубана. Саму справу планували передати до суду на початку жовтня.

У чому підозрюють Надію Савченко?

У змові з проросійськими бойовиками Донеччини
та підготовці масштабного теракту в центрі Києва, а також у спробі повалення конституційного ладу та захоплення державної влади.

Згідно з інформацією ГПУ, за допомогою арсеналу зброї, привезеної з окупованих територій, Савченко з екс-переговірником щодо обміну полоненими Володимиром Рубаном планували вбивства перших осіб держави, зокрема, Порошенка, Турчинова та Авакова, а також підрив будівлі Верховної Ради та обстріл прилеглих будівель у центрі Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 25 Жовтня 2018 17:50
ха, даже таку д%ру посадити не можуть... %%ать держава і закони....
Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 17:52
А колись як Надю прославляли. Герой, символ нескореноi нацii...
ага до Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 19:23
мене, в ті часи, чуть не роздерли, а я написала всього на всього. мол пойде зовсім трохи часу і ви плюватись на свою. хероїню будете :)
? до Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 20:13
Можна б було мовно поставити на місце цей символ "нескореної нації" і не садити її у буцигарню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus