USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко прибула до Москви

26 Жовтня 2016 10:36
Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко прибула до Москви.

Про це на своїй сторінці у Twitter написав адвокат Ілля Новіков.

"Надія Савченко приїхала в Москву на апеляцію Карпюка і Клиха у Верховному суді", - написав він.




Російський адвокат Марк Фейгін вважає дивним приїзд до Москви своєї колишньої підзахисної, депутата Верховної Ради України Надії Савченко.

«Враховуючи, що Надію Савченко засудили в Російській Федерації, серед іншого, і за незаконний перетин кордону, виглядає це дивно. Дуже...» – написав Фейгін у мережі мікроблогів Twitter.




Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, не так давно Надія Савченко була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками. Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Сама Савченко на своїй сторінці у Facebook написала, що 26 жовтня у Верховному суді РФ відбудеться слухання апеляції на вирок українцям Карпюку Миколі і Клиху Стасу.

"Для мене важливо бути там. Підтримати хоча б присутністю. Дати зрозуміти, що Українці своїх не кидають!" - заявила нардеп.

Адвокат Ілля Новіков раніше цього місяця заявив, що Станіслав Клих перебуває у поганому стані, мало себе контролює. Про загрозливий психічний стан в’язня також заявляли російська правозахисниця Зоя Свєтова та інші джерела.

У травні 2016 року Станіслав Клих і Микола Карпюк були засуджені Верховним судом Чечні на 20 і 22,5 року ув’язнення відповідно. Українці не визнають провини, заявляють, що ніколи не були в Чечні, були захоплені російськими силовиками незаконно і зазнали тортур під час слідства.

У серпні у Міністерстві юстиції України заявили про направлення Москві повторного запиту про екстрадицію ув’язнених Клиха і Карпюка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 26 Жовтня 2016 10:52
Молодчинка, Надійка! Красотуля!
ФСБ до Анатоль_ Показати IP 27 Жовтня 2016 00:10
Як це примітивно і по д*більно виглядає ця операція Медведчука. С*ка вона і пішак в цій операції там ще одна є з косою
Вона Показати IP 26 Жовтня 2016 11:43
шо хоче шоб її там знов пов'язали москалі?
читач Показати IP 26 Жовтня 2016 11:43
стокгольмський синдром...
До путіна! Показати IP 26 Жовтня 2016 12:58
Пакуйте її швиденько!!!
Петро Показати IP 26 Жовтня 2016 13:11
поїхала за інструкціями до Путіна по знищенню України
:-) Показати IP 26 Жовтня 2016 16:12
"Поїздка Савченко до Москви, це таке якби вся родина скидувалася, щоб тебе вилікувати від алкоголізму, а потім ти кажеш, що їдеш на фестиваль вина в Мукачево, чисто подивитися" (с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus