USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Савченко допитали в СБУ щодо поїздки на Донбас

17 Жовтня 2016 21:49
Народного депутата Надію Савченко допитали в СБУ щодо «загадкових подорожей на окуповану територію».

Про це сама Савченко розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна».

"Сьогодні я була в СБУ, дала всі свідчення. Одразу після ефіру повертаюся на допити до СБУ. Вони тривають довго", – розповіла вона.

Нагадаємо, раніше журналіст Олексій Мацука повідомляв, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.

Нагадаємо, ще раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким. "Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 17 Жовтня 2016 23:34
Уже? Что то быстро очень, так к весне, глядишь и сядет опять...
лучанин Показати IP 18 Жовтня 2016 00:00
проект не медведчука а пукіна..що тут не ясного.. мого корєша брат в тій кутузці,де її тримали працює.. казав що у неї було все, чого душа бажала.. Всі інші маневри були суто на публіку... "Цирк для бедных..." Одного не розумію нахіба рошенко їй медальку дав.. мабуть за акторську майстерність.. не вірю що він не в курсі..
777 Показати IP 18 Жовтня 2016 00:20
Заскучила за обстановкою, яка стала рідною для неї,. вона не є дурна баба з країни драпати, от і вкалує на 2 фронти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus