USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Савченко розповів про складнощі наповнення обласного бюджету

26 Вересня 2018 17:59
Дуже складно наповнювати бюджет, кожен має розуміти, що гроші не беруться нізвідки, – наголосив голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко під час засідання 21-ї сесії Волинської обласної ради 26 вересня.

«Сьогодні 26 число, я працюю рівно шість місяців і хочу розповісти, на що були спрямовані мої зусилля. Окрім змін понять і всього іншого, найбільше ми опікувалися наповненням бюджету, це те, про що ми говоритимемо на сьогоднішній сесії. Перше, що хочу сказати, – дуже складно наповнювати бюджет, кожен має розуміти, що гроші не беруться нізвідки», – сказав Олександр Савченко.
Він нагадав, що бюджет області затвердили ще до його приходу і після того не змінювали.

Олександр Савченко наголосив, що шляхами для додаткового наповнення бюджету є легалізація заробітної плати, питання зайнятості населення, облік земель будь-якої категорії, а також боротьба з контрафактною продукцією та контрабандою.

«Ми отримали перевиконання за 8 місяців. Це 107 % перевиконання бюджету. Ми цим гордимося і вважаємо своєю перемогою», – наголосив голова ОДА.

Також Олександр Савченко зазначив, що депутати та управлінці ОДА мало зустрічаються в міжсесійний період. Та висловив стурбованість виконанням міських бюджетів.

«Ми йдемо вперед і нам потрібно розвивати Волинь», – резюмував Олександр Савченко. Окрім того, він нагадав про актуальні питання області, зокрема про добудову перинатального центру, спорудження школи в Стобихівці, відсутність садочків на території сіл тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus