USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СБУ взялася за нововолинського комуніста

25 Грудня 2015 10:04
Заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський зачитав відповідь заступника начальника Управління СБУ на звернення "радикалів" щодо перевірки виступів головного комуніста міста Олега Філінюка у Москві.

Про стало відомо під час 5-ої сесії Нововолинської міськради 24 грудня, - повідомляє БУГ.

Йдеться про те, що Філінюк перед російськими ЗМІ відкрито принижував гідність українців. Його висловлювання підкреслювали прихильність члена комуністичної партії з Нововолинська до держави-агресора.

Як пише konkurent.in.ua, у ЗМІ восени цього року з'явилася інформація про те, що прибічник комуністичної партії з Нововолинська Олег Філінюк 7 листопада приїхав до Москви на парад і наступного дня дав інтерв'ю російським журналістам. У відеосюжеті він говорить, що вважає Росію дружньою державою та зазначає, що Росія "піде вперед".

Додамо, ще у червні 2014 року користувачі соцмереж писали, що ця особа у своїх постах активно підтримує терористичні організації: "ДНР", "ЛНР" та "Новоросію", а також називає законно обрану владу у Києві "хунтою" та "фашистами".

Під час засідання депутати від "Радикальної партії Олега Ляшка" зачитали звернення до начальника Володимир-Волинського міськрайонного УСБУ Ігоря Мовшукащодо перевірки та правової оцінки виступів Олега Філінюка. Так, у відповіді на звернення йдеться про те, що управління Служби безпеки України у Волинській області проводить оцінку інтерв'ю.

"Управлінням залучено фахівців-лінгвістів", - йдеться у листі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 25 Грудня 2015 10:32
Цікаво посадять чи ордена дадуть з іменною зброєю?
АП Показати IP 25 Грудня 2015 10:33
То цей д..іл в контакті коментував колись???
маха Показати IP 25 Грудня 2015 11:16
а виконавець листа це що тато нового нач.патрульної служби ??? цікаво .............
Лучанка Показати IP 25 Грудня 2015 11:21
Диктатура демократії? А ті, хто судить, впевнені, що у всьому Росія винувата? Нас, дурнів, запевняють у тому, що якбі не Росія, то жили хоча б як у Польщі...Ага! Я ці казки слухаю вже десятки років після якойсь наступної "революції": якби не СРСР, то жили б як у Франції і т.ін. То чому вже, 24 роки незалежності не живемо навіть так як жили у радянській Україні? Чи вам вже революція гідності зовсім мозги деформувала, що не бачите геноцида українців цією новою владаю? Але ж кому я пишу? Все рівно комент не пропустять...Така в нас демократія...
Лана Показати IP 25 Грудня 2015 11:28
Не потрібне нам такий громадянин-зрадник. Забрати громадянство і нехай їде в московію, там йому будуть раді.
ДІСТАЛИ Показати IP 25 Грудня 2015 11:28
Ви вже дістали. Кожна людина може і має право мати власну думку. І нічого починати процес полювання на відьом. яКА ЦЕ В БІСА ДЕМОКРАТІЯ, КОЛИ ЗА СВІТОГЛЯД ПОЧИНАЮТЬ ВІШАТИ ЯРЛИКИ.
Лучанка до ДІСТАЛИ Показати IP 25 Грудня 2015 12:31
Якщо це все носить назву ДЕМОКРАТІЯ...То поверніть взад тоталітаризм, бо я не бачу різниці! Але тоді хоча б можна було пишатися своєю країною, з нею рахувалися у світі, а не робили з неї протитутку, котра продається тому, хто дає більше грошей.
Юра Показати IP 25 Грудня 2015 17:45
а що він там порушив ? правду говорить
Аліна Показати IP 25 Грудня 2015 22:33
Співставте дату народження виконавця і нового нач. патрульної служби хіба що у 12 років завів собі сина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus