USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

СБУ затримала корегувальника вогню по Яворівському полігону

29 Червня 2022 09:43
На Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який здійснював підривну діяльність в інтересах спецслужб рф. Зловмисник корегував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що колишній працівник КДБ передавав ворожій стороні інформацію про місця розташування ЗСУ та їх озброєння. Згодом зібрані дані (точні локації з позначками на карті) він надсилав куратору через спеціально прихований чат в Телеграм-каналі.

Як пише ZAXID.NET, у прокуратурі Львівщини повідомили, що корегував російські ракетні обстріли по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у березні цього року 71-річний львів’янин.

За даними Львівської ОВА, під час ворожого авіанальоту було випущено 8 ракет по Яворівському полігону, а ціллю противника був Міжнародний центр миротворчості та безпеки (Яворівський полігон). Удар був нанесений по одній з військових частин. За даними правоохоронців, унаслідок ракетної атаки тоді загинула 61 людина, ще 160 були поранені.

Наразі зраднику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Додатково контррозвідники встановлюють факт ймовірної передачі інформації щодо дислокації іноземного легіону на території військового полігону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 29 Червня 2022 12:30
Їх бывших не буває , ще й падло військову пенсію має . Якої не мішало би лишити .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus