USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СБУ затримала нардепа Мосійчука

17 Вересня 2015 21:15
Бійці Служби безпеки України затримали екс-радикала Ігоря Мосійчука, докази отримання хабара якого в Раді продемонстрував генпрокурор Віктор Шокін. Про це повідомляє ТСН.

Силовики вивели радикала із приміщення Ради на внутрішнє подвір'я, а потім відвезли в кортежі з декількох автівок.

Під час операції затримання свого соратника лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко намагався перешкоджати. Водночас, він наголосив, що на засідання фракції вирішили, що Мосійчук сам добровільно здасться.

Через деякий час Мосійчук таки вийшов до силовиків. Зазначимо, що під час затримання СБУ намагалася прорватися в кабінет Мосійчука, однак Ляшко нікого не пускав. Затриманого Мосійчука вивели на внутрішнє подвір'я Ради. А потім дуже швидко вивезли на декількох автівках. Куди відвезли екс-радикала - наразі невідомо. Раніше голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав постанову, що дозволяє заарештувати Мосійчука. Про це заявив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня Верховна Рада України проголосувала за рішення про притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата від фракції "Радикальна партія" Ігоря Мосійчука.

Після оприлюднення Генеральним прокурором України відео, на якому Мосійчук вимагає і отримує хабар, спікер Володимир Гройсман запропонував невідкладно включити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності і арешту народного депутата до порядку денного. Рада більшістю голосів підтримала цю пропозицію, після чого було одразу ухвалено відповідну постанову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Не правник Показати IP 17 Вересня 2015 22:11
При голосуванні ( на пройшла процедура розгляду )за арешт і затриманні( є дві підстави для затримання, і ні одна не стосувалась Мосійчука ) були порушені закони. Тобто по ходу БПП самі порушили закони. То яка то српаведливість.
СБУ до Не правник Показати IP 17 Вересня 2015 23:52
Про яку справедливість можна говорити, МОРЖІ рулять, вальцмани, гройсмани зі своїм колхозом ведуть країну в прірву, третій майдан на порозі.Пеця зі своїми моржами напевно вже забив місце в ІЗРАЇЛІ, якщо конечно їм дозволять драпонути, але я думаю цього не станеться.А що робить зрадник галетей з альфою в верховній раді, цього ган..на за загибель наших хлопців під Іловайськом треба було давно четвертувати на майдані перед народом. Луценко разом з жаной за бабло продався поросятку, краще б до кінця відбував свій срок і читав книжки, може хоть розуму набрався б.
дід Панас до Не правник Показати IP 18 Вересня 2015 08:53
шо ти мелеш? іди проспись. Цього скандального виродка разом з ляжком давно нада на нари!
СБУ до дід Панас Показати IP 18 Вересня 2015 11:47
Разом з ДІДОМ ПАНАСОМ, який всіяко підтримує головних хабарників- корупціонерів та вбивць патріотів Украіни.
дід Панас до СБУ Показати IP 18 Вересня 2015 22:15
тугодум, спочатку навчися правильно і грамотно писати!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 22:27
Чому Порося так браво не затримував Клюєва,а тому що язик в Путіна д*пі глибоко застряг.
Анонім до Анонім Показати IP 18 Вересня 2015 00:56
Ігор Мосійчук - це фінансовий хазяїн однієї з парламентських партій. А далі - мізкуй сам.
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 22:41
Куди ця бездарна влада веде країну???
Луцьк Показати IP 17 Вересня 2015 22:58
Даремно Луценка выдпустили з тюрми.Хай би сидів.А то може скоро прийдеться на шибениці висіти
ховайтесь Показати IP 17 Вересня 2015 23:05
Маркер
Анонім Показати IP 18 Вересня 2015 09:40
А може і Мосійчука даремно відпустили з тюрми?
Вася Показати IP 18 Вересня 2015 10:30
ото читаю коменти і не понімаю: - влада не хапає хабарників, погана влада - влада хапає хабарників, погана влада вопрос, шо робить? як добре? а мого підставили?
СБУ до Вася Показати IP 18 Вересня 2015 11:40
Перший хабарник МОРЖ ВАЛЬЦМАН, другий ведучий ток-шоу ВЕРХОВНА ЗРАДА МОРЖ ГРОЙСМАН, третій МОРЖ "КУЛЯ В ЛОБ" четветий МОРЖ ведучий ток-шоу " ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК" АРТЕМОН.........і.т.д..
Mik (галицька миша) Показати IP 19 Вересня 2015 13:29
Сперечаєтеся про х**ню. А правильне питання може бути лише таке: чи I.Мосiйчук хабарник, чи вiн не хабарник? Якщо хабарник - тодi правильно арештували, якщо нi - тодi марно. Ось що треба обговорювати! (Принаймнi, з погляду мишей Тернопiльщини й Львiвщини.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus