USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Неочевидні переваги використання блиску для губ*

24 Листопада 2023 14:55
Блиск для губ, який часто ігнорують або відкидають як поверхневий косметичний продукт, насправді має деякі дивовижні переваги, що виходять за межі простого надання мерехтливого ефекту. Від живлення шкіри губ до підвищення впевненості у собі – цей маленький чарівний тюбик служить набагато більшій меті, ніж здається на перший погляд.

Блиск – це рідкий косметичний продукт, який наносять на губи за допомогою аплікатора, щоб надати їм осяйного, глянсового вигляду. Його можна носити окремо або поверх помади. Засіб зазвичай виготовляють з вазеліну або бджолиного воску, він часто містить такі інгредієнти, як вітамін Е, ароматизатори й пігменти. Блиск для губ на сайті watsons.ua представлений у величезному розмаїтті форматів, відтінків, брендів. Розглянемо деякі неочікувані переваги використання блиску для губ.

Зручний продукт для макіяжу

Насамперед блиск для губ може стати чудовим способом додати приглушених або яскравих фарб вашому макіяжу без потреби у використанні помади. Якщо ви шукаєте практичний та цікавий косметичний продукт, блиск для губ – чудовий варіант.

Зволоження та захист

Блиск для губ складається з корисних інгредієнтів, таких як пом'якшувальні засоби та натуральні олії, які допомагають зволожувати й захищати губи. Це особливо важливо в зимові місяці, коли повітря сухе. Нанесення шару блиску допоможе утримувати вологу та захистить губи від мікротріщин і пошкоджень.

Продукт також часто містить фактор SPF, який допоможе захистити ніжну шкіру від шкідливого впливу сонячних променів.
Візуальна корекція форми

Блиск допоможе зробити ваші губи більш пухкими, об'ємними, додавши трохи кольору та глянцю. Таким чином, продукт також допомагає підкреслити ваші природні риси обличчя, не маючи при цьому надмірного вигляду.

Універсальність

Ви можете наносити тільки блиск, щоб отримати легкий відтінок, або використовувати його поверх улюбленої помади для надання мерехтіння вибраному кольору. Крім того, блиск для губ представлений у різних палітрах, тому ви обов'язково знайдете той, який ідеально підійде вашому образу.

Отже, наступного разу, коли ви візьмете блиск для губ, пам'ятайте, що він подарує більше, ніж просто гарний зовнішній вигляд. Це справді може бути корисно для вашої шкіри.

Як наносити блиск для губ?

Перший крок – переконатися, що ваші губи відлущені та зволожені.

Потім почніть із нанесення блиску в центр губ і рухайтеся назовні. Не перестарайтеся – вам потрібен лише легкий шар.

І нарешті пензлем або пальцем розтушуйте блиск по краях, щоб не було різких ліній.

Можна скористатися олівцем-лайнером для контурування.

Якщо ви шукаєте простий спосіб додати своєму образу трохи гламуру, блиск для губ обов'язково має бути у вашій косметичці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus