USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Секція велоспорту ФСТ «Динамо» переходить у луцьку ДЮСШ

27 Квітня 2021 13:27
Тренери та вихованці секції велоспорту ФСТ «Динамо» перейдуть працювати і тренуватися в дитячо-юнацьку спортивну школу Луцька.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Внаслідок закриття спортшколи «Динамо» виникла загроза припинення діяльності єдиної в місті секції велоспорту. Сьогодні зустрілися із заслуженим тренером України, тренером Яни Беломоіної Віктором Ковальовим та заслуженим тренером України Валентиною Матвійчук-Жолнач.

Домовилися про збереження спортшколи велоспорту, виділення 3,5 ставки на ДЮСШ №4 для працевлаштування тренерів та розгляд в перспективі бази «Спартак» ДЮСШ № 3 як тренувальної бази для секції велоспорту», - йдеться у повідомленні.
Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Віктор Захожий у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що згадане відділення розвиває і масовий спорт, і має гарні показники в спорті вищих досягнень. Тут тренуються вихованці різних вікових груп, є серед них чемпіони і призери Європи та світу, учасники Олімпійських ігор.

Віддалення функціонуватиме у складі ДЮСШ №4. Це спортивна школа колишньої Заборольської громади, яка увійшла до складу Луцької ТГ. Розташована спортшкола на вулиці Володимирській в Луцьку. Наразі там потрібно здійснити ремонтні роботи у приміщенні та на прилеглій території. Тож велосипедисти тренуватимуться на своїй старій базі, поки узгоджуються юридичні питання і буде готуватися матеріально-технічна база.

«Це буде повноцінне відділення при ДЮСШ. Там буде введено 3,5 ставки, будуть оформлені два заслужені тренери України, майстри спорту міжнародного класу. Ми оглянули приміщення на Володимирській. Там треба робити благоустрій, приміщення необхідно відремонтувати. Зараз будемо вести перемовини з ФСТ «Динамо», яке ліквідовується. Бо відділення зараз базується там і приблизно до кінця літа спортсмени будуть використовувати ще ту базу. Ми зараз шукаємо точки дотику, якийсь компроміс, щоб тренувальний процес не зупинився, поки ми готуватимемо базу в ДЮСШ №4. Адже діти тренуються, і не можуть чекати 3-4 місяці поки владнаються всі юридичні процеси, і ті, що стосуються благоустрою. Тому поки вони на попередньому місці, а ми до кінця літа маємо завершити роботи з благоустрою і облаштування приміщення», - пояснив посадовець.

Нагадаємо, в облраді депутати вирішили не фінансувати ФСТ «Динамо» з обласного бюджету, а тренерів і дітей перевели в інші спортшколи.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 27 Квітня 2021 14:03
ХАБАД ЛЮБАВІЧ ЦЕ САМЕ ГОЛОВНЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus