USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Село Передуби, що на Волині, потребує ФАПу

10 Червня 2008 01:05
Як повідомляє репортер «Волинських новин», у селі Передуби Старовижівського району відсутній фельдшерсько-акушерський пункт. Старе приміщення знаходиться в аварійному стані, а на нове, як завжди, бракує коштів. На цю проблему місцеві мешканці нарікали 9 червня під час особистого прийому у глави Волинської ОДА.
Мешканці села Передуби звернулис я за допомогою до голови Волинської ОДА Миколи Романюка, аби той допоміг вирішити питання облаштування ФАПу. Як розповіли селяни, рік тому Старовижівська райдержадміністрація надала допомогу обсягом десять тисяч гривень. Однак ці гроші не використали, тож їх через рік повернули назад. Це пов’язано з тим, що приміщення, яке було запропоноване місцевим жителям для ФАПу, знаходилося на окраїні села. А це не відповідало вимогам мешканців . Тож виділені кошти так і не були освоєні.
Наразі ж кошторис проекту нового приміщення передбачає вже близько двадцяти тисяч гривень. Губернатор пообіцяв узяти питання на контроль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus