USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Селищним головою Іванич став колишній голова РДА

30 Грудня 2015 17:29
Екс-голова Іваничівської РДА Федір Войтюк склав присягу на селищного голову Іванич, - інформує БУГ.

Виборча комісія підвела підсумки виборів депутатів до селищної ради та Іваничіського селищного голови, представила присутнім переобраного селищного голову та 25 новообраних депутатів.

Визнали повноваження обранців народу.

Перед присутніми виступив Федір Войтюк. Він прийняв присягу вірно та добросовісно служити громаді селища та народу України.

На розгляд депутатів винесли важливі для налагодження роботи селищної ради питання. Зокрема, питання обрання секретаря селищної ради, утворення, обрання постійних комісій ради у складі голів і членів комісій. Під час сесії депутати затвердили склад постійних депутатських комісій, що відповідатимуть за різні сфери життя громади.

Відбулась й процедура обрання секретаря селищної ради. Під час таємного голосування більшістю голосів депутати затвердили запропоновану селищним головою кандидатуру на посаду секретаря селищної ради – Володимира Сарабуну. 21 з 25-ти депутатів віддали голоси за кандидата, 3 проти, 1 утримався. Були й інші депутати, які бажали стати секретарем селищної ради, але так як кандидатуру подає голова це питання залишилося закритим. При розподілі в комісії теж були дебати з приводу хто куди хоче. Суперечки точилися навколо бюджетної та земельної комісій.

29-го грудня відбулася друга сесія селищної ради. Депутати обговорили і прийняли бюджет.

Нагадаємо, що Іваничівський районний суд зобов’язав виборчу комісію повторно зареєструвати депутатів та селищного голову та повторно зібрати засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus