USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Семенченка звинуватили у причетності до низки злочинів

4 Березня 2018 15:35
Народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко та члени батальйону «Донбас» причетні до скоєння низки тяжких злочинів.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на «Обозреватель».

За інформацією ЗМІ, мова йде про викрадення і незаконне позбавлення волі колишнього керівника штабу батальйону «Донбас» Олександра Калашника у вересні 2015 року. Досудовим слідством встановлено, що організатором цього злочину є Семенченко.

Також правоохоронці з’ясували, що народний депутат стоїть за рейдерським захопленням і розбійним нападом в липні 2017 року в Кіровоградській області. Тоді в лікарню доставили начальника служби охорони місцевого сільськогосподарського підприємства ім. Димитрова з численними тілесними ушкодженнями і переломом основи черепа, які чоловік отримав під час спроби рейдерського захоплення підприємства.

У ході досудового розслідування цього розбійного нападу проведено ряд санкціонованих обшуків у колишніх учасників батальйону «Донбас». Зокрема, 17 жовтня 2017 року в місті Київ за місцем проживання Мелія Ролланда вилучено карабін «Форт-205», перероблений під бойовий.

У той же день проведено обшук в його гаражі, під час якого вилучили автомат Калашникова, ручні гранати і саморобний вибуховий пристрій. Таким чином, екс-бійця «Донбасу» звинувачують у незаконному обігу вогнепальної зброї.

Також члени батальйону «Донбас» підозрюються в жорстокому потрійному вбивстві сім’ї Дегтяренків у селищі Велика Новоселівка в грудні 2017 року. Затримані бійці внутрішнього корпусу батальйону, які, за версією слідства, вчинили злочин за попередньою змовою, щоб заволодіти майном і грошима рідних кума екс-президента Віктора Януковича.

Крім того, Семенченку і ряду бійців батальйону закидають безліч епізодів масового порушення громадського порядку, а також нанесення тілесних ушкоджень співробітникам правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 4 Березня 2018 16:38
Колись і про Лапіна писали теж саме і який результат?
Я Показати IP 4 Березня 2018 19:27
Вони за рахунок цього і живуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus