USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Серед луцьких футболістів знайшли «мозковий центр»

1 Квітня 2014 12:53
Півзахисника ФК «Волинь» Еріка Бікфалві назвали «мозковим центром» команди. Дослідження ігор клубу провів Footboom.com, - ідеться в прес-службі луцьких футболістів.

Так, перемога «Волині» у матчі 23 туру у Донецьку над «Металургом» стала однією із сенсацій минулого вікенду. Лучани впевнено перемогли команду Сєргея Ташуєва й увірвалися в пелетон команд, які переслідують претендентів на нагороди.

Матч у Донецьку водночас перервав і започаткував декілька серій для лучан. «Волинь» двічі в сезоні обіграла «Металург», а ще продовжила серію перемог над командами з Донецька – вдома із МД 1:0, «Шахтарем» - 2:0 і на виїзді із «Металургом» - 3:1. Перемога стала тридцятою виїзною для «Волині» в чемпіонатах України.

Волиняни перервали рекордну безпрограшну серію «Металурга», яка нараховувала 18 матчів.

«Волинь» же продовжила свою безпрограшну серію у чемпіонаті до п’яти матчів поспіль - +3+2-0 (8:3).

Не дивно, що провідні спортивні портали України «викликали» волинян до своїх збірних туру.

Footboom.com включив у неї старшого тренера команди Володимира Дикогота півзахисника Еріка Бікфалві.

Сайт нагадав, що для Дикого це - третій матч, коли він очолює команду на тренерському містку під час відсутності Віталія Кварцяного. Передумовою перемоги в Донецьку Footboom називає правильно обрану тактику «Волині»: «За рахунок щільної та жорсткої гри в середині поля лучани не дозволили зіграти супернику в його улюблений комбінаційний футбол. До того ж, Дикому вдалося добре підготувати своїх футболістів суто психологічно. Отож, «Волинь» виглядала більш мотивованою, виграла більшість єдиноборств, що й забезпечило їй перемогу».

Еріка Бікфалві видання називає «мозковим центром» сьогоднішньої «Волині». В тому, що навесні лучани набрали сім очок – чимала заслуга румунського легіонера «хрестоносців» - вважають у Footboom.com. «Попри те, що інколи Бікфалві виглядає інертним, своїм функціям він дає раду. У Львові він записав в актив результативний пас на Козьбана, який забив переможний гол, а у Донецьку він і сам забив, і пенальті заробив», - констатує портал і «викликає» Еріка у збірну 23-го туру.

А от Артема Кичака сайт UA-Football вдруге за останні два тижні закликав у свою збірну туру. "Прийма двічі, Болбат і Мораєс мали стовідсоткові шанси, але тільки Чечеру вдалося пробити Кичака. Як наслідок - голкіпер "хрестоносців" зробив все можливе, аби "Волинь" вивезла із Донецька три очки і реальну втрутилася у боротьбу за єврокубки", - пояснили в UA-Football свій вибір Артема Кичака у збірну туру.

Ігор Скоба опинився у збірній туру від видання Football.ua Хавбека "Волині" найбільш відвідуваний футбольний сайт країни вважає одним з лідерів команди. "У матчі проти технічного "Металурга" дуже важливою була робота опорних хавбеків. скоба з цим впорався і боротьбу нав`язав", - пояснює Football.ua свій вибір, додаючи, що на рахунку Ігоря шість вдалих підборів із восьми можливих і це кращий показник у турі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus