USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Серед волинян визначать «Людей року 2017»

9 Грудня 2017 17:30
Головна патріотична подія – Ювілейна Премія «Люди Року-2017. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття» відбудеться 15 грудня о 16:00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

На Волині проживає багато гідних людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час подякувати тим, хто своєю невтомною працею зробили значний вклад у розбудову нашої неньки України.

Організатори дійства не стоять осторонь подій державного значення та прагнуть підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які нині допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. Наша держава повинна знати своїх героїв, тому в рамках дійства буде нагороджено героїв АТО, неймовірні історії яких гості події дізнаються з відеосюжету, представленого на екрані в день церемонії нагородження.

Цього року Премію вручатимуть у таких галузях: медицина, спорт, культура, будівництво, девелопмент, сільське господарство, харчова промисловість, економіка, громадська та суспільна діяльність тощо. В цілому нагороджуватимуться люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю.

Піднесену атмосферу створюватимуть учасниця національного відбору «Євробачення 2017» Анастасія Прудіус (покоління КOLA), випускник шоу «Х-фактор» Кирило Каплуновський та такі музичні гурти: «Шанс-Music», «Пластилін» та Анна Сліпчук, «Резус-Блюз» та Інна Кириченко, а також ансамбль Панфлейтистів музичного училища, театр мод «BabyFashion». Протягом дійства з вами будуть ведучі Сергій Скулинець та Вікторія Поліщук.

Тема події – «Творимо історію сьогодні». Сьогодні, зараз, в цей момент, потрібно жити, творити, вірити, мріяти і, звісно, діяти. Кажуть, що потрібно дивитися на країну очима своїх дітей, а не батьків, бо заради них ми здатні подолати будь-які труднощі та дійти до поставленої мети.

Традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях», до якої зможе долучитися кожен відвідувач урочистого дійства.

В усіх охочих відвідати головну подію року буде можливість придбати благодійні квитки на захід у касі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. Зібрані кошти з продажу квитків та зібрані на благодійній акції «Бог у серцях» будуть спрямовані на дитячі будинки. До слова, організатори планують відвідати притулки для дітей у період Новорічних та Різдвяних свят. Давайте подаруємо дітям свято разом!

Урочиста церемонія дає можливість краянам приєднатися до яскравої події, яка збирає найповажніших людей області. Почесними гостями на заході будуть представники державно-політичної, фінансово-економічної та дипломатичної сфери, громадського та військового корпусу, зірки української естради, представники мас-медіа, високопоставлені добродії. Світський прийом Премії «Люди року-2017.Волинь» відбудеться в «Opera» NEW Dance Club.

Контакти оргкомітету:
Луцьк (0332) 29 75 29, Київ (044) 360 40 25, [email protected]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005192176194
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Думка Показати IP 13 Грудня 2017 12:34
Най непотрібніші дійство року невідомо для кого зроблене. Скільки заплатив таке й місце зайняв. Грають на АТо і їх родичах Брєд
Цинічний скептик Показати IP 13 Грудня 2017 17:36
"Головна патріотична подія" - пардон, панове, ви не уточнили чого саме. Міста, області, країни, планети, галактики? Я думаю, що як мінімум - це головна патріотична подія Сонячної системи, а може і цілого Чумацького Шляху. Якби не приймав по факсу "запрошення" від таких "авторитетних національних премій" з цінами - яка нагорода скільки, то навіть би повірив у весь цей пафос. А якщо по темі - дивіться "Спеціальний кореспондент. Країна героїв" (російською), щоб розуміти реальну ціну всієї цієї показухи.
Лучанка Показати IP 15 Грудня 2017 11:39
В країні війна, країна людей , що живуть за межею бідності, країна де на лікування просять по-копійках .... А тут "людина року" - сором та огида. Пенсіонери по смітниках шукають хоч якусь їжу ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus