USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розповіли, скільки коштів зібрали під час «Люди року-2015. Волинь»

2 Жовтня 2015 14:41
Понад 8 тисяч гривень зібрали з продажу квитків та благодійного продажу сувенірів під час Премії «Люди року – 2015. Волинь». Ці кошти передали лейтенанту колишньої 51-ї ОМБ Миколі Денисюку, якому потрібна операція.

Про це йшлося під час прес-конференції за підсумками Премії «Люди року – 2015. Волинь», що відбулася сьогодні, 2-го жовтня.

Зі слів організаторів заходу, бійцю АТО Миколі Денисюку передали 8425 гривень. З них 5595 гривень – гроші, які зібрали під час благодійної акції «Бог у серцях», коли учасники та гості урочистостей отримували ювелірний виріб «Тризуб» за пожертви, а 2830 – гроші за продаж квитків.

Миколі Денисюку вдалося вижити в «іловайському котлі» 29 серпня 2014 року. Тоді він отримав серйозні травми й декілька місяців лікувався в Гамбурзі (Німеччина). У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини захисник України розповідає, що після повернення додому йому було складно адаптуватися до буденного життя, втім, він відчував підтримку.

«Я чотири місяці був у лікарні, далі проходив реабілітацію. Мені вже хочеться працювати, щось робити, втім, на жаль, поки що мені медики забороняють фізичні навантаження. Але я не один, адже відчуваю допомогу знайомих, рідних, волонтерів», - говорить Микола Денисюк.
За отримані гроші волинський учасник АТО подякував й сказав, що попереду у нього ще одна операція та чергова реабілітація.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що Миколу Денисюка від смерті врятував святий покровитель, а після повернення з війни йому доводиться долати труднощі «бюрократичної машини», аби отримувати передбачену державою соціальну допомогу.

Після передачі коштів, організатори Премії «Люди року – 2015. Волинь» відзначили подяками тих, хто долучився до проведення заходу, зокрема, й ІА Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
педро петрович Показати IP 2 Жовтня 2015 17:44
цей ведучий з волинського тв Л*Х
да Показати IP 2 Жовтня 2015 21:57
йопрст!!! за 1 премію брали 10 штук..мінімум..а тут всього 8 тис грн....уроди!!!!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2015 14:20
А скільки ви дали для держави ? Чи тільки держава вам має давати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus