USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Серед кращих педагогів України – 4 волинянини

19 Листопада 2008 13:28
Згідно з наказом Міністерства освіти й науки України «Про підсумки Всеукраїнського конкурсу серед педагогів позашкільних навчальних закладів України на кращі навчально-методичні посібники та методичні розробки з науково-технічного напряму позашкільної освіти», що датується 7 листопада, дипломи цього змагу отримали чотири волинські педагоги. Про це інформують 19 листопада інформують «Волинських Новин».
Відповідно до плану роботи Українського державного центру позашкільної освіти, затвердженого Міністерством освіти й науки України, з метою виявлення і пропаганди кращого педагогічного досвіду з питань удосконалення навчально-виховного процесу в гуртках науково-технічного напряму позашкільної освіти у 2008 році проведено Всеукраїнський конкурс серед педагогів позашкільних навчальних закладів України на кращі навчально-методичні посібники та методичні розробки з науково-технічного напряму позашкільної освіти. На конкурс, за інформацією сайту НАУ, було представлено 118 робіт із 20 регіонів України.
У роботах розкривалися сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу, представлено кращий досвід педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів науково-технічного напряму. Поряд із тим журі відзначає, що частина робіт не відповідає умовам Конкурсу. Навчальні посібники, орієнтовані на надання практичної допомоги керівникам гуртків представлені у незначній кількості.
Не представлено матеріалів із АР Крим, Донецької, Запорізької, Львівської, Миколаївської, Одеської, Харківської областей, що свідчить про низький організаційний рівень та відсутність координації діяльності позашкільних освітніх закладів на місцях.
За результатами конкурсу дипломом І ступеня отримала керівник гуртка технічного моделювання для молодших школярів Центру науково-технічної освіти міста Луцька Волинської області Таїсія Панасюк – за навчально-методичний посібник «Паперові літаючі моделі».
Дипломом II ступеня нагороджено керівника гуртка Ковельської станції юних техніків Волинської області Миколу Пашкевича – за методичну розробку «Вивчення телеграфного коду Морзе».
А дипломи III ступеня за методичну розробку «Винищувач Як-9» отримали одразу два волинянина – методист Віктор П\'ятенко і керівника гуртка Іван Русинчук, які працюють у Камінь-Каширській районній станції юних техніків Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus