USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Серед неповнолітніх злочинців на Волині - троє дівчат

1 Лютого 2013 18:50
Підліткова злочинність зросла у Володимирі-Волинському та районі.

Про це вкотре повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Так, у 2012-ому році за участю неповнолітніх осіб у районі зафіксували дванадцять злочинів, до відповідальності притягнули 37 осіб, троє яких - дівчата.
До реального покарання за вчинення повторних злочинів, а саме - крадіжок, засудили двох осіб із позбавленням волі строком більше трьох років і відбуванням покарання у виправних колоніях для неповнолітніх.
Про це повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Володимир-Волинського МВ УМВС майор міліції Ігор Попов.

«Основною залишається проблема неналежного сімейного виховання та недостатньо приділеної уваги навчальній і, особливо, дозвільній діяльності дітей зі сторони батьків. На жаль, деякі з них помічають проблеми дитини лише після скоєння нею протиправних вчинків або ж злочинних дій. Щоправда, у такому випадку, як правило, не ухиляються від співпраці із працівниками міліції, адже розуміють, що вчасне реагування допоможе вберегти дитину від подальших помилок», - ділиться досвідом правоохоронець.

З метою попередження злочинності серед підлітків, працівники міліції відвідують навчальні заклади. Також проводять індивідуальні бесіди з проблемними дітьми і їх батьками.

Зокрема, соціальний педагог загальноосвітньої школи № 2 Ольга Гніздова закликає батьків не соромитися звернутися за порадою і допомогою до практичного психолога і соціального педагога школи, якщо самостійно знайти підхід до дитини важко:
«Робота із дітьми проводиться конфіденційно і однозначно спрямована на досягнення дитиною відчуття гармонії саме у хорошому середовищі, – запевняє вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus