USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Серед волинських перевізників – чимало нелегалів

3 Лютого 2009 09:55
Декілька годин перевірки співробітниками волинської податкової міліції спільно із  працівниками транспортного управління Головавтотрансінспекції  належних дозвільних документів в окремих водіїв-таксистів у Луцьку таких просто не виявили, – 3 лютого інформують «Волинські Новини».
 
Нелегальні таксі на вулицях міста Луцька та райцентрів Волині від автівок, за кермом яких – законослухняні водії,  відрізнити  складно. І машини у таксистів-нелегалів  вартісні, і водії вони вправні, а символіка таксі, як годиться, – на видному місці.
 
От тільки дозвільних документів на здійснення пасажирських перевезень не мають, – стверджують у УПМ ДПА у Волинській області . Отож, таксисти-нелегали податків не сплачують і Закон України  «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» порушують.
Окрім того, така недобросовісна конкуренція надання послуг таксі обурює  водіїв, які зареєстровані як підприємці і мають ліцензію на пасажирські перевезення.
 
Декілька годин перевірки співробітниками волинської податкової міліції спільно із  працівниками транспортного управління Головавтотрансінспекції  належних  дозвільних документів в окремих водіїв-таксистів таких просто не виявили.
 
У результаті сім легкових автомобілів вилучено у п’яти мешканців міста Луцька, водія з Рівненщини  та сільського жителя  Ратнівського району Волинської області. Шестеро «нелегалів» надавали платні послуги-перевозили пасажирів в обласному центрі Волині, не маючи відповідних документів. 
 
А ратнівчанин хоч і був зареєстрований підприємцем, проте не мав ліцензії на пасажирські перевезення. Цей факт встановили під час перевірки у селищі Ратно.
 
Очевидно, що така підприємницька ініціатива на вулицях волинських міст дає непоганий зиск таксистам-нелегалам. Податківці встановили, що вартість вилучених нелегальних таксі – в межах ста-двохсот тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus