USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Сергій Притула: «У нас із Луцьком свої, особливі, стосунки»

27 Вересня 2017 09:13
Хлопці з першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти» вчергове відвідають Луцьк. До нашого міста вони везуть нову програму, смішити якою будуть протягом двох днів: 10 та 11 жовтня.

Відзначимо, що, аби не проґавити шанс похихотіти від душі, варто поспішати, адже, незважаючи на те, що до концерту ще майже місяць, попит на квитки колосальний.

У зв'язку з цим Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у фронтмена «Вар’ятів» Сергія Притули, чого очікувати від нової гумор-програми. Окрім того, Сергій розповів також про «особливі стосунки» з Луцьком.

«Вар’яти» не вперше відвідують Луцьк із концертом. Тож не можемо оминути питання, які враження на вас справило наше місто? Загалом, як вам Волинь?

У нас із Луцьком свої, особливі, стосунки. Луцьк – це місто, де у нас найбільше концертів у році, якщо не враховувати Львів, де ми щомісяця видаємо нову програму і, відповідно, 2–3 дні «обкатуємо» її на місцевих глядачах. Волинь завжди приймає вдячно! Наша справа – відповісти взаємністю! І то кратно!

А чого сподіватися лучанам від нової концертної програми?

Ми збили нову дуже добротну програму і збираємось традиційно розсмішити нею Луцьк! Важливо, що лучани побачать добрий шматок того, що вийде в телеефір на Новому каналі ще до прем’єри другого сезону «Вар’ятів» на ТБ.
Ваш осінній тур не обмежується тільки містами України, до нього включені й концерти в США та Канаді? Чому саме ці країни, а не, наприклад, західноєвропейські, де також проживає багато українців?

Все просто – де є організатор, туди і їдемо.

Чи плануєте виступити з благодійними концертами на сході України?

Ми виступаємо там, де є організатори, які гарантують нам ті чи інші умови виступу. Благодійний концерт – це добре. Але у нашому випадку благодійність виражається не у концертах на сході, а у конкретних цифрах. До кінця 2017 року сума допомоги бійцям АТО перевищить 4 мільйони гривень. У нас («Вар’яти-шоу») на балансі стоїть реабілітаційний центр для бійців АТО.
У своїх виступах робите акцент саме на побутових ситуаціях? Чому? І чи розглядаєте можливість приходу до політичних жартів? Чи політика втомлює?

Як я вже багато раз казав, ми зробили ставку на побутовий гумор: стосунки між чоловіком та дружиною, на роботі, між батьками та дітьми, зятем і тещею, відпочинок на морі тощо. Це дуже дисонує з іншими гумористичними проектами в Україні, які багато жартують про політику. А ми, по-перше, не топчемось на території інших, а по-друге, політики і так забагато в житті пересічного українця, щоб ще на концерті нею «капати на мозги». На концертах ми регулярно говоримо: ми нічого не вигадуємо, ми все беремо з життя. І так воно, по великому рахунку, і є. Більшість наших номерів – це ситуації, у яких кожен у залі може впізнати себе.

Як налаштовуєтеся перед виступами? Чи маєте з хлопцями якісь особливі «ритуали»?

Є кілька ритуалів, але це занадто «інтимна» тема, яка є доступною тільки учасникам шоу.
А які сюрпризи принесе глядачам новий телевізійний сезон «Вар’ятів»? Чи долучилися до зйомок зірки української естради?

А давайте люди подивляться наші програми без «спойлерів»! Ок?!

Чи можливий вихід «Вар’ятів» у повнометражній комедії?

Час покаже. Повний метр – це мрія будь-якого актора чи компанії! Ми – не виняток.
Що побажаєте нашим читачам?

Миру та здоров’я!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таки Да Показати IP 27 Вересня 2017 09:20
Шикарна команда,Притулі респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus