USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Серіал «Чорнобиль» отримав три премії «Еммі», «Гра престолів» – дві

23 Вересня 2019 08:15
Серіал «Чорнобиль» компанії НВО отримав три премії на 71-й церемонії вручення нагород в галузі телебачення «Еммі», яка відбулася 22 вересня у Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє Hollywood Reporter.

«Чорнобиль» було визнано кращим міні-серіалом року.

Також «Еммі» отримали режисер Йоган Ренк та сценарист Крейг Мейзін за, відповідно, найкращу режисуру та найкращий сценарій серед міні-серіалів.

Нагадаємо, «Чорнобиль» – п’ятисерійний драматичний міні-серіал, створений американським телеканалом HBO спільно з британською телемережею Sky і присвячений аварії на Чорнобильській АЕС у 1986 році, ліквідації наслідків цієї аварії і розслідуванню її причин.Серіал очолив рейтинг найкращих в історії IMDb.

Головний фаворит цього вечора – «Гра престолів» здобула перемогу лише у двох категоріях: «кращий актор другого плану» і «кращий драматичний серіал». Найкращим актором драматичного серіалу став Біллі Портер завдяки своїй ролі в проєкті «Поза», а найкращим актором комедійного серіалу – Білл Хейдер за свою роботу в серіалі «Баррі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus