USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Серце до серця»: відбувся арт-вечір у Володимирі-Волинському. ФОТО

16 Квітня 2016 08:00
Арт-вечір у рамках благодійної акції «Серце до серця» відбувся 15-го квітня у Володимир-Волинському КМЦ. Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, акція триває на Волині з 4-го по 24-те квітня і має на меті зібрати кошти на придбання реанімаційного медичного обладнання для дитячих лікарень України.

Варто зазначити, що протягом останніх 8-ми років, завдяки акції, зібрали більше 1,6 мільйона гривень, які витратили на обладнання для лікарень по всій Україні.

Під час концерту юні учасники вражали майстерністю виконання не лише загальновідомих творів, але й власних. Також виступали юні танцівники зі школи «MJump Dance School» під керівництвом Романа Дячка.

Закривали концертну програму запрошені гурти із Рожищ «Корінь Мандрагори» та з Нововолинська «Цвях», які енергійно та якісно виступили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus