USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сесія Волиньради 18 вересня – чергове поле для політичних баталій?

16 Вересня 2009 10:14
Колегія Волинської обласної ради рекомендувала затвердити проект порядку денного сесії 18 вересня. Там є досить питань, які можуть викликати конфлікти у сесійній залі. Про це 15 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Так, на розгляд сесії традиційно пропонується питання «Про надання мисливських угідь у користування». Його депутати під час сесій багаторазово «провалювали».
 
Крім того, численні дискусії у залі можуть викликати майнові питання, насамперед щодо будівлі за адресою вулиця Шевченка, 30 на території Волинської обласної інфекційної лікарні. На рішення про надання в оренду цього приміщення приватному підприємцю прокурор Волинської області наклав протест. Його мають розглядати депутати обласної ради. Крім того, пропонується затвердити цей об’єкт з-поміж тих, які пропонується приватизувати у 2009 році.
 
Проте колегія не підтримала внесення розгляд сесії питання щодо будівлі на вулиці Дубнівській, 26а, колишньої дачі обкому Компартії під назвою «Круча». Адже, як запевнила головний державний санітарний лікар Волинської області, депутат Волиньради Наталія Янко, це приміщення потрібно використовувати або для обслуговування водозабору, або для потреб «Луцькводоканалу». Також, як розповів, Луцький міський голова Богдан Шиба, на рішення суду щодо «Кручі» вже подали апеляцію.
 
Іншим «каменем спотикання» може стати питання Про формування складу Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Щодо нього є кілька проектів рішення. Загалом, під час сесії Волиньради 18 вересня мають розглянути приблизно 4 десятки питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus