USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сесії Луцькради пропонують перенести до приміщення театру ляльок

22 Січня 2015 13:51
У Луцькій міській раді – дискусія. Обранці громади вирішують, як діяти з обуреними натовпами лучан, які періодично приходять на засідання сесії. Серед варіантів вирішення проблем назвали виведення спеціального екрану чи гучномовця на стіну держустанови та зробити постійно діючу трансляцію, й навіть перенесення сесійних засідань до приміщення Волинського академічного обласного театру ляльок.

Про внесеня змін до Регламенту Луцької міської ради розмовляли під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 22 січня.

Так, на думку членів профільної комісії, у випадках, коли на процедуру розгляду певних питань приходить велика кількість людей, варто зробити перерву в засіданні сесії для того, аби увімкнути та налаштувати аудіо та відеотрансляцію.

«Чому б не зробити постійно діючу трансляцію на будинку міськради чи провести туди гучномовець?» - звернувся до колег депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.
На це депутат Богдан Шиба віджартувався, мовляв, «поряд буде проходити якась бабця і хреститиметься зі словами свят-свят свят».

Тоді депутат Луцькради Анатолій Бірюков зауважив, що екран на будівлю вивести можна, але вмикати лише тоді, коли збирається велика кількість лучан.
До слова, гучномовець, виведений з приміщення Луцькради на вулицю усе ж існує, адже саме з його допомогою відтворюється Державний Гімн України, що лунає на початку та наприкінці сесії.

Вислухавши усе, секретар Луцькради Сергій Григоренко зауважив, що на розгляд питань варто запускати тільки представників від громади, які виступатимуть. «Бо хіба можна приймати рішення, коли люди стоять над головами і кричать?» - запитав він у членів комісії.

Своєю чергою, йому відповів депутат Луцької міської ради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук:

«З одного боку, потрібно забезпечити сприятливі умови для роботи депутатів, але, з іншого боку, я переконаний, що Луцький міський голова Микола Романюк не згадав би за жодні громадські зібрання і не покарав би винних, якби люди не проявили рішучість і агресивний настрій, домагаючись справедливості у вирішенні спірного питання стосовно парку на вулицях Гордіюк та Конякіна, а також ДКП «Луцьктепло». В мене є побоювання щодо цього проекту, адже громадськість не завжди зможе донести винятково власну думку», - наголосив обранець громади.
Тоді депутат Андрій Осіпов пригадав ситуацію, коли біля дверей сесійної зали агресивно налаштовані лучани, які прийшли на розгляд питання по ДКП «Луцьктепло», влаштували штовханину.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що працівники «Луцьктепла» зірвали засідання виконкому.

«Міській раді не вистачає нормальної охорони. Поперденю охорону люди просто змели», - додав він.

Послухавши аргументи колег, Богдан Шиба зазначив, що у випадку, коли на засідання приходить багато людей, сесію можна проводити у приміщенні лялькового театру.
Однак, зваживши усі «за» і «проти», члени профільної комісії вирішили пускати на сесійні засідання не більше 5 предстаників громади, із яких право виступити матимуть лише двоє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинь Показати IP 22 Січня 2015 14:59
А як без штовханини депутати-відморозки почують лучан ? Андрій Осипов рівно рік назад у січні 2014 року прийшов на збори ошуканих вкладників Західінкомбанку і почав розказувати. як потрібно давити на адміністрацію банку, щоб домогтися чогось. А вкладники почали допитувати Осіпова, що його прізвище фігурує по декількох фірмах. котрі не повернули кредит банку і через таких аферистів страдають вкладники банку. Осіпов втік з цих зборів. а через місяць "сплив" у судовому позові до представника оргкомітету ошуканих вкладників, котра в засобах масової інформації назвала Осіпова і братів Бондаруків , що не вернули кредити банку. На судове засідання у Луцьку прийшли біля 50 вкладників, щоб подивитися у ці безстижі очі нашого обранця. Ось такі депутати- акробати нам пудрять мозги у міськраді.
сорока Показати IP 22 Січня 2015 15:41
Перевести засідання сесії в ляльковий театр, а осіпова поставити там віні-пухом, щоб було з кого сміятись.
Анонім до сорока Показати IP 22 Січня 2015 17:09
-Алле, церковь. Партком беспокоит. Батюшка, одолжите нам лавки для собрания. - Фиг Вам. Вы нам все время их матерными словами изрисованными возвращаете. - Ах, фиг нам лавки!? Тогда фиг вам комсомольцев на крестный ход. - Фиг нам комсомольцев!? Фиг Вам монашек в баню по выходным. - Ни фига себе, батюшка. За такое и партбилет можно на стол положить.
У-ух! Показати IP 22 Січня 2015 16:58
"активісти" з майдану приводили на сессію облради великий натовп і запевняли що це законно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus