USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Севілья» переграла «Шахтар» і вийшла до фіналу Ліги Європи

6 Травня 2016 00:05
У матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи "Севілья" залишила "Шахтар" за бортом Ліги Європи.

Про це повідомляє «Футбол-24».

Розпочалася зустріч між "Севільєю" і "Шахтарем" доволі рівносильно, однак шальки терезів на користь андалусійців схилив гол Гамейро. Кевін, обікравши Малишева у центрі поля, втік на побачення із П'ятовим, де без жодних проблем переправив м'яча у сітку воріт донеччан. Останні протягом більшої частини тайму нічого путнього поблизу воріт Сорії не створили. Однак вартувало підопічним Луческу втекти у стрімку контратаку за лічені хвилини до перерви, як Едуардо, скориставшись чудовою передачею Марлоса, відновив паритет у рахунку - 1:1.

Друга 45-хвилинка розпочалася із активних дій українського клубу, але швидкий м'яч вдалось забити господарям поля - вищезгаданий Гамейро, поклавши на газон П'ятова, записав до свого активу дубль. А крапку в матчі і в сподіваннях "шахтарів" на фінал Ліги Європи фантастичним ударом поставив Маріано - 3:1 cьогодні і 5:3 за сумою двох протистоянь на користь команди Євгена Коноплянки. До слова, український хавбек "Севільї" на полі не з'явився, провівши усю гру на лаві для запасних.

Ліга Європи, 1/2 фіналу. Матч-відповідь:

"Севілья" - "Шахтар" - 3:1 (2:2)
Голи: Гамейро, 9, 47, Маріано, 59 - Едуардо, 44
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 6 Травня 2016 09:44
Команды евгена коноплянки?
Українець. Показати IP 6 Травня 2016 10:15
Це їм за матч проти Динамо відгукнулося. Наступного року хай щастить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus