USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шабаш, танці на фортепіано та нові пісні: «Pianoбой» відкрив у Луцьку фестиваль свободи

4 Листопада 2018 09:28
Нетиповий концерт, наповнений експериментами, неочікуваним звучанням, імпровізаціями, новими піснями, відривними танцями та запально-драйвовою атмосферою, подарували лучанам музиканти із гурту «Pianoбой».

Довгоочікуваний концерт харизматичних виконавців у рамках всеукраїнського туру відбувся 3 листопада в РЦ «Промінь».

Музиканти відразу здивували публіку, адже піднялися на сцену не з-за куліс. Так, виконавці увірвалися до зали через бокові двері, гучно б’ючи в барабани.

«Давайте ми ще раз повторимо це, але вже разом із вами. Тепер ви знаєте фішку: врубається страшне музло, ніби зараз відкриється земля, потім світло спрямовується на сцену, сідає космічний корабель «Pianoбой», а ми виходимо з дверей як хор священної музичної секти, співаючи «Нам ніколи не бути самотніми», а ви співаєте разом із нами», – запропонував присутнім Дмитро Шуров.
Глядачі з радістю погодилися на таку пропозицію, а після того, як дійство із ходою завершилося, музиканти відкрили концерт однією з найчуттєвіших своїх пісень «Родимки».
Другою «Pianoбой» презентували композицію для розігріву моторів «Мені так добре з тобою».
«Техніка інколи нас підводить, але ми надіємося на те, що нас ніколи не підводить і не підведе. Воно десь усередині. Називається воно freedom», – оголосив співак чергову композицію «Freedom to love».
Не оминув гурт і чи не найбільші свої хіти: «Кохання» та пісню про жінку, яка тримає дзен, «Полуничне небо».
Другу частину концертної програми переважно наповнювали пісні з другого альбому музикантів «Не прекращай мечтать».

Також «Pianoбой» подарував лучанам нову композицію під робочою назвою «Дощ», яка увійде до нового альбому гурту, анонсованого на весну наступного року.
Опісля Дмитро Шуров зазначив, що потрібно повернутися до більш приземлених композицій і виконати бодай одну пісню не про нього. Тож зі сцени залунав твір «Слуга народу» – саундтрек до однойменного серіалу.
Упродовж наступних пісень глядачі змогли на деякий час поринути в містичну атмосферу шабашу, яку забезпечили композиції «Привидение» та«Ведьма». Окрім того, що Дмитро закликав кожну жінку, присутню в залі, яка хоча б інколи відчуває себе відьмою, піднятися зі стільця і приєднатися до спільного перформансу нечисті, учасники гурту презентували публіці свій коронний танець, котрий музиканти представляють на кожному своєму виступі в ході виконання саме пісні «Ведьма».
«Тепер усі відьми та інша нечисть можуть сідати. Наступна пісня, я впевнений, поверне нас із вами на світлу сторону сили, тому що це найромантичніша з пісень ever. І написав її Кузьма», – анонсував чергову пісню під назвою «Шампанські очі» співак.
«Цей виступ я дуже довго пам’ятатиму. Клянусь, сьогодні ми дали не один, а цілих три концерти. І наступна пісня – це наш із вами останній шанс підняти дупи з крісел і пострибати як слід», – так Дмитро оголосив останню пісню концертної програми «На вершині».
Заключною композицією, своєю чергою, стала пісня «Все, що тебе не вбиває».
«Я знаю, де ми. Я дуже добре знаю, де ми. Це більше не «Промінь», ні. Це перший в історії Lutsk rock festival open air – фестиваль свободи для осіб різного віку, різних віросповідань, всіх, хто просто любить, коли йому кайфово. Тому піднімаємо руки й розганяємо ці довбані хмари», – зазначив «Pianoбой».
Уже на біс гурт виконав пісню, присвячену «всім людям, які пам’ятають, що таке Вітчизна», «Этажи» та нову композицію «Айсберги».
«Бажаю вам мати прекрасне життя, вільне. Бережіть себе і близьких, кайфуйте кожного дня, тому що завтра може просто не настати. Кайфуйте так, як зараз на концерті. Хочу, щоб ви прожили це життя так, щоб у наступному мали що згадати. Бажаю вам сьогодні не заснути, be happy, і побачимося вже наступного року», – зауважив наостанок Дмитро Шуров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 5 Листопада 2018 08:43
Класний був концерт, враження сильні, емоції бурхливі, PIANOБОЙ FOREVER !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus