USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шахрай, який працював за схемою «ваш син потрапив у ДТП», сяде за ґрати

13 Серпня 2015 15:44
Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура домоглася справедливого покарання для телефонного шахрая. Завдяки принциповості прокурорів телефонний шахрай не гулятиме на волі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

У листопаді 2014 року цей 18-річний раніше судимий житель міста Червоноград Львівської області видурив у двох довірливих громадянок чималі кошти.

Молодик повідомив одній із жінок по телефону про те, що її син нібито скоїв ДТП і для пом’якшення його відповідальності необхідно сплатити 18 тисяч гривень на лікування потерпілого. Згодом від обдуреної жінки він отримав 12 тисяч гривень.

Через годину зловмисник за такою ж схемою видурив у іншої громадянки уже 2 тисячі доларів США.

Між тим, наступного дня спроба такого шахрайства (а вимагав він із жертви 4500 доларів США) для чоловіка завершилась невдало, оскільки його дії були припинені працівниками міліції.

Володимир-Волинський міський суд визнав чоловіка винним та призначено покарання у виді трьох років обмеження волі із встановленням іспитового строку.

Однак Володимир-Волинська прокуратура не погодилась із надто м'яким покаранням та оскаржила рішенням суду в апеляційному порядку.

Вироком Апеляційного суду Волинської області зловмиснику призначено реальне покарання у виді одного року та двох місяців обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus