USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахрай з Волині пропонував оренду квартири за вигідною ціною

28 Липня 2017 17:49
Мешканець Володимира-Волинського пропонував через інтернет орендувати в нього квартиру за заниженою ціною, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що 32–річний мешканець Княжого міста вигадав схему заволодіння чужими коштами, пропонуючи через мережу Інтернет орендувати в нього квартиру за заниженою ціною.

На вимогу зловмисника потерпілі перераховували на його банківські карткові рахунки та рахунки мобільних номерів грошові кошти в рахунок завдатку, частини квартплати тощо.

Після отримання грошей він обривав зв'язок із потерпілими, гроші ж витрачав на власні потреби.

Затримано зловмисника завдяки скоординованій діяльності Володимир-Волинської місцевої прокуратури, Володимир-Волинського відділу поліції та відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Поліського управління кіберполіції.

За місцем проживання підозрюваного під час обшуку було виявлено велику кількість сім-карток мобільних операторів, а також пластикові банківські карти, на які потерпілі перераховували кошти.

Чоловікові, який уже був раніше судимий, повідомлено про підозру у вчиненні шахрайства (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 190 КК України), та обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Встановлюються особи потерпілих від шахрайських дій зловмисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus