USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» обіграв «Брагу» у Лізі Європи

29 Вересня 2016 23:18
Донецький "Шахтар" у 2-му турі ЛЄ на "Арені Львів" переконливо обіграв португальську "Брагу" (2:0), незважаючи на вилучення Фреда на старті другого тайму, пише Футбол24.

Перемогою команда Пауло Фонсеки завдячує голам півзахисників збірної України Тараса Степаненка і Віктора Коваленка.

Перша половина гри пройшла за сценарієм "Шахтаря". Донеччани взяли під контроль м'яч і майже одразу створили небезпечний момент, який приніс гол – після подачі зі стандарту Бернарда Степаненко використав скидання Ордеця грудьми і зблизька розстріляв голкіпера "Браги". Донеччани закрили "Брагу" на їхній половині поля, але 100-відсоткових моментів для того, аби збільшити рахунок у першому таймі, більше не мали.

Початок другого тайму для "Шахтаря" приніс вилучення Фреда. Бразилець отримав другу жовту картку на 47-й хвилині за досить сумнівну симуляцію і залишив поле. Та вже за менш ніж 10 хвилин "гірники" збільшили перевагу, маючи на гравця менше. Знову Бернард взявся за стандарт: м'яч після удару бразильця зі штрафного прошив стінку і дістався Коваленку, який спокійно переграв голкіпера у ближньому бою.

"Брага" навіть у більшості не спромоглась завдати особливих проблем захисту "Шахтаря". Натомість господарі могли забивати ще на контрах. Дентінью завозився з м'ячем, але встиг прокинути на Коваленка, удар якого заблокував захисник. Ще кілька перспективних атак захлинулись через неточність пасів у завершальній фазі.

За підсумками двох турів "Шахтар" набрав максимальні 6 очок, у "Гента" стало 4, "Брага"залишилась з 1-м пунктом, а турецький "Коньяспор" – без набраних балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus