USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Шахтар» розгромно поступився менхенгладбаській «Боруссії» у Лізі чемпіонів

3 Листопада 2020 21:55
Провівши катастрофічний матч в захисті та не створивши нічого в атаці, «Шахтар» розгромно поступився менхенгладбаській «Боруссії» на власному полі у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів – 0:6.

«Боруссія» активніше розпочала матч, і вже на 8 хвилині відкрила рахунок – Ляйнер прострілив в район одинадцятиметрової позначки, звідки Плеа в один дотик переправив м‘яч у ворота Трубіна – 0:1.

Після забитого голу німці продовжили володіти ініціативою, ще кілька разів пробивши по воротах «гірників». Натомість футболісти «Шахтаря» ніяк не могли вийти в атаку через високий пресинг, який добре застосовувала німецька команда.

На 17 хвилині Крамер подвоїв перевагу «Боруссії» – хавбек пробив метрів з тридцяти, і м‘яч рикошетом від Бондаря залетів у ворота – 0:2.

Невдовзі рахунок у матчі взагалі став розгромним – на 26 хвилині Плеа з-за меж карного майданчика поцілив у верхній кут – 0:3.

Натомість «гірники» першого удару в матчі завдали аж на 28 хвилині – Тете пробив у ближній кут, проте Зоммер потягнув. Але після цього німці і далі продовжили контролювати гру, зокрема наприкінці тайму Бенсебаїні виграв боротьбу в карному майданчику після кутового, пробивши Трубіна та зробивши і так розгромний рахунок ще більшим– 0:4.

По перерві Луїш Каштру провів потрійну заміну, однак це ну дуже змінило ситуацію на полі, адже німці продовжили домінувати.

На 65 хвилині рахунок став 0:5 – Трубін невдало виконав вільний удар, після чого гості перехопили м’яч та провели швидку атаку, під час якої Штіндль поцілив прямісінько у кут воріт. На 78 хвилині Плеа оформив хет-трик, зробивши рахунок 0:6.

Таким чином, «Шахтар» зазнав розгромної поразки у третьому турі Ліги чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ольга Показати IP 3 Листопада 2020 22:01
Просрали гру!
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2020 22:12
Не получилось, не фортануло
шарій Показати IP 4 Листопада 2020 07:05
щиро бажаю їм подальших поразок. професіний спорт не потрібний, лише аматорський.
Шериф из Тирасполя Показати IP 4 Листопада 2020 08:42
Шахтёр должен играть в Донецке! В высшей лиге Молдавии играют 5 клубов из Приднестровья.
Експерт Показати IP 4 Листопада 2020 10:06
Шахтар - ЧЕМПІОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus