USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» вирвав нічию в «Манчестер Сіті» у Лізі чемпіонів

26 Листопада 2019 23:55
Відігравшись після пропущеного в середині другого тайму голу, донецький «Шахтар» зіграв внічию з англійським «Манчестер Сіті» у Лізі чемпіонів – 1:1.

Матч п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбувся 26 листопада в Манчестері.

У першому матчі «Шахтар» не зумів нічого протиставити манчестерцям та розгромно поступився – 0:3. У минулому турі донеччани дивом врятувалися у матчі з загребським «Динамо» та завдяки цьому перед сьогоднішнім матчем посіли другу сходинку.

На 14 хвилині воротар англійців Едерсон подарував просто неймовірний шанс для «гірників», украй невдало зігравши на виході, але удар Тете в пусті ворота перервали захисники.

Відзначимо, що й «Манчестер Сіті» мав декілька хороших моментів у першій половині зустрічі, але тайм завершився з нулями на табло.

По перерві господарі поля затиснули «Шахтар» у власній штрафній, посилюючи свої атаки. Зокрема, на 56 хвилині «городяни» реалізували одну з атак – Жезус продерся крізь захисників та відкинув м’яч на Гюндогана, який розстріляв ворота – 1:0.

Проте на 69 хвилині «Шахтар» вибігав класну контратаку, під час якої Додо прострілив на Соломона, а той поцілив у ворота Едерсона – 1:1.

У підсумку, матч так і завершився нічийним рахунком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
999 Показати IP 27 Листопада 2019 09:50
Молодці. Зіграти з Манчестер Сіті внічию це великого коштує. Шахтар у своїй групі розіграшу Ліги Чемпіонів займає зараз 2 сходинку. Ще виграти Шахтару в Аталанти і плей-оф собі він забезпечив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus