USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Шахтар» і «Динамо» знову гратимуть у Донецьку

18 Листопада 2008 17:17
У півфіналі Кубка України зустрінуться київське «Динамо» та донецький «Шахтар». Про це 18 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням Острова, у півфіналі Кубка України з футболу зустрінуться «Шахтар» та «Динамо».  Таким став підсумок сьогоднішнього жеребкування.
Окрім того, сліпий жереб визначив, що півфінальна гра відбудеться в Донецьку. Дату проведення матчу буде визначено у грудні.
Довідково:
За регламентом півфінальний раунд складається з одного поєдинку. Якщо він закінчиться внічию, для визначення переможця призначається додаткова зустріч на полі команди, яка грала на виїзді.
Якщо і додатковий матч завершиться мирним підсумком, суперникам доведеться провести два додаткові екстра-тайми по 15 хвилин, а у разі необхідності і виконати серію 11-метрових ударів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus