USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Шахтарі Волині готові перекрити автотрасу

29 Квітня 2017 18:29
Гірники шахти №1 «Нововолинська», аби добитися виплати заборгованої зарплати, готуються до акцій протесту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Як повідомив телефоном голова первинного осередку копальні Анатолій Мухомеджанов, шахтарі не отримують зарплати із середини лютого. «Обурює те, що №1 «Новововолинська», згідно з наказом Міненерговугілля, переведена у реструктуризацію і на всі передбачені у зв’язку з цим роботами передбачено 100-відсоткове фінансування із держбюджету, - справедливо обурюється профспілковий лідер. – Але кошти на рахунки підприємства не надходять і зарплата гірникам не виплачується. Нікого не цікавить, як людям жити, годувати і вчити дітей, оплачувати комунальні послуги та інше. Тому ми не будемо далі терпіти такого ставлення до себе».

Як пише Волинець, 28 квітня під час засідання профкому НПГУ вирішили, якщо 3-4 травня працівникам підприємства не повернуть заборгованого, 5 травня вони перекриють автошлях на межі між Волинською й Львівською областями біля мосту через річку Західний Буг.

«Частина гірників також готова їхати до Києва пікетувати Міністерство енергетики та вугільної промисловості», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Теремно Показати IP 29 Квітня 2017 18:51
Цікаво, скільки вугілля видобуває ця шахтв і яка його собвартість?
Анатоль_ Показати IP 29 Квітня 2017 19:13
Я в шоці! Чому шахту яка вже давно не добуває жодного кг. вугілля не закрити шоб не було проблем із зарплатнею для працівників???? Га???
Анонім Показати IP 29 Квітня 2017 21:04
Рєбят, ви, напевно, не в курсі. Але всі вони не ходять на роботу але отримують 2/3 окладу чи середньої зарплатні. Ніхто не розраховується, всі сидять у Польщі і ще й від держави капає і стаж там йде і пільги. Вот так-то
лава Показати IP 29 Квітня 2017 21:10
До Гузя нехай йдуть!
ввв Показати IP 29 Квітня 2017 21:10
Шо , опять ?!?!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus