USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахтарі їдуть перекривати «Ягодин»

9 Жовтня 2017 10:30
Два автобуси з шахтарями вранці 9 жовтня з Нововолинська виїхали на акцію протесту, що відбудеться на митному пості «Ягодин».

Про це повідомляє БУГ.

Рішення про акцію протесту на митниці прийняли на нараді голів профспілок працівників вугільної промисловості на чолі з Юрієм Калістратовим та Незалежної профспілки гірників під керівництвом Анатолія Мухомеджанова.
Нагадаємо, протести шахтарів розпочалися 2 жовтня - гірники відмовилися спускатися в копальню та продовжили висувати свої вимоги 4 жовтня під стінами ДП “Волиньвугілля”. Вимоги шахтарів залишаються незмінні: виплата заробітної плати за липень та серпень. До таких рішучих заходів гірники вдаються уже не вперше. З року в рік вони вимушені робити те ж саме. У жовтні минулого року працівники шахт №10 “Новововолинська” та “Бужанська” на автобусах прибули до митного переходу “Ягодин” та провели акцію протесту, блокуючи рух транспорту на трасі «Київ – Варшава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
11 Показати IP 9 Жовтня 2017 10:59
А до кабміну слабо ? Якоґо милоґо до кордону пертися ? Вам не в ту сторону !
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Жовтня 2017 11:28
Та не Ягодин треба перекривати, а шахти "волиньБЕЗвугілля"-закривати!
Антон Іванович Показати IP 9 Жовтня 2017 11:48
То є одна із форм збоченого егоїстичного професійного тероризму. Пікетуйте, блін, владу! Завтра будуть проблеми в доярок - то вони підуть пікетувати футболістів. Появляться проблєми у вчителів - підуть пікетувати лісників, марчендайзери підуть пікетувати льотчиків і пішло поїхало. Далеко зайдемо. Скоро перевізники з митниками пікетуватимуть шахти. Якщо є проблєми, то шукайте адекватні шляхи їх вирішення. А то як в тому анекдоті, коли в перевантаженому аварійному літаку москаль з криком "За Росію, за мать родную" випхав з літака негра.Далеко, хлопці, зайдете.
Варвара Показати IP 9 Жовтня 2017 13:28
...а яка зарплата у наших волинських шахтарів?...коли шахти не рентабельні, то навіщо витрачати бюджет на оплату цієї "нерентабельності"?
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2017 14:02
І справді,чому повинні страждати звичайні люди,які і так вимучені дорогою,чергами і перевірками на кордоні??? Їдьте в Київ і перекривайте там дороги чиновникам...бо їм від того,що ви перекривайте Ягодин ні холодно,ні жарко..а звичайним людям це мука!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus