USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Шахтарям відшкодують 70 мільйонів боргу

6 Січня 2016 11:46
70 мільйонів гривень скерують на погашення заборгованості із заробітної плати працівників державних вугледобувних підприємств.

Про це повідомляє «День» із посиланням на прес-службу Міненерго.

«За дорученням Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина 5 січня на погашення заборгованості із заробітної плати працівників вугледобувних державних підприємств було скеровано 70 мільйонів гривень», – написано у повідомленні.

Джерело фінансування – авансові платежі ДП «Центренерго» за поставлене, але ще не відфактуроване вугілля.

Нагадаємо, що наприкінці грудня волинські шахтарі страйкували в Києві. Працівники нововолинських вугільних копалень взяли участь в акціях протесту з колегами з інших регіонів під стінами Верховної Ради та під Міністерством енергетики і вугільної промисловості.

Окрім загальних гасел про виплату боргів із зарплати та виділення державних дотацій, які ще називають «підтримкою вугільної галузі», волинські шахтарі мали ще й свою окрему вимогу щодо стабільного фінансування будівництва шахти №10 «Нововолинська».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus